Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jovanović odgovara
Povratak na članak

"Ako me odluče smijeniti, to će dokazati da se boje istine"

Predsjednik Antikorupcijskog vijeća neće dati ostavku, a poziva se na izvješće EU o radu tog vijeća.

Komentari 6

PR
propalica
14:28 01.10.2010.

zapeli su za tu tržnicu kao da vrijedi bar 3 milijarde kuna...pa i da je sve na toj tržnici ukradeno, pronevjereno i naješteno, ne pokriva ni fima mediju:) ali u saboru se prezentira kao da je riječ o prodaji cijele rijeke...bo vas patak nesposobne, kad niste bili u stanju nać neku bolju aferu:)

VL
Avatar comparator
comparator
20:10 01.10.2010.

SDP nije spreman očistiti korupciju iz svojuh redova i stoga njegova grčevita borba za dezinformacie kojima se služi.Kao prvo što im smeta je da se u gradovima u kojima imaju svoje biraće moraju upravo njima zamjeriti.Moraju se odreći upravo poduzeća kao što su Holding Tržnice i komunalne tvrtke koje djelom moraju na tržište jer je to trend u svijetu.

VL
OB
-obrisani-
00:51 02.10.2010.

Gosp.Jovanovicu...nikakva ostavka! Raskrinkatej ih SVE. Pa sto kosta da kosta.Nama je dosta, meni je dosta. Nek sve izadje na svjetlo dana. Nismo imbecili pa da ne mozemo cuti istinu. Ionako ju vecina nas zna. Mi trazimo ostavku Vlade...pa nista. Mi Mi trazimo referendum....pa nista. Mi trazimo reviziju pretvorbe i porijeklo imovine....pa nista. Mi trazimo objavu liste branitelja....pa nista. Mi zelimo znati istinu od 1985, pa nadalje...pa nista. I Vi bi gospodine Jovanovicu trebali poslusati ono sto od Vas traze oni koji se boje ISTINE... Ne zagovaram ni HDZ ni SDP ni HSS ni bilo koju stranku u Hrvatskoj. NIKOGA. HOCU ISTINU I NISTA DRUGO. NI MANJE NI VISE.

VL
Avatar Romano37
Romano37
23:15 02.10.2010.

Gospodin Željko Jovanović, bez obzira na nacionalnu pripadnost, jedan je od malobrojnih iz saborskih klupa, koji otvara oči ovom ovom izmučenom hrvatskom puku i obznanjuje sve zlo koje su nam nanijeli ovi vlastodršci, a Matušić je samo jedan od njih. Zar smo zaboravili njegove manipulacije s putnim nalozima, kada je neovlašteno stavio u džep pozamašan iznos novaca ? Uostalom načinom svojega ponašanja, savršeno se uklapa u ponašanje svojih stranačkih kolega, nad kojima se svakodnevno vrše kriminalističke istrage. Večina njegovih besmisluidnih nastupa u Saboru je neuvjerljiva i degutantna, po uzoru na onu sinočnju u HTV studiju. Divim se HDZ-u da ovakav lik drže u svojim redovima. Istinitost mojih navoda, potvrđuje novi gaf vlastodržaca - traže ostavku predsjednika Antikorupcijskog vijeća Željka Jovanovića, koji svakog dana podastire hrvatskoj javnosti njihova zlodjela . Odista, to je presedan u novijoj hrvatskoj povijesti.

VL
OB
-obrisani-
11:51 03.10.2010.

Vidi ove budale. Ovo mu je u rangu Goebbels-ovih gluposti.

VL
HS
H.S.S.-Seljacka Buna
01:18 05.10.2010.

Kome smeta Zeljko Jovanovic koji se je ozboljno uhvatio u kostac sa korupcijom ?????????! Dobro nam je poznato kad se priblizimo korupciji ona postaje nervozna i pocinje reagirati daje ne ulove na djelu i potom predaju Hrvatskom pravosudju daim seu daim se sudi i oduzme krivo steceni kapital i vrati tamo gdje je bio oduzet na kriminalan nacin . Dobro nam je poznato da u toj korumpiranoj vladi svi dobiju otkaz kad pocnu raditi i djelovati pravilno u Hrvatskim interesima pa tako i sada vidimo kako bi H.D.Z. htio se rijesiti Zeljka Jovanovica koji zeli dokazati i vec dokazuje dase je primio ozbiljno tog posla da rijesi korupciju i sprijeci rad kojim bise probalo zametnuti trag korupcije dase nebi otkrio trag korupcije koji nas vodi u samu Hrvatsku vladu koja je gnijezdo Korupcije u nasoj Hrvatskoj . Zeljko je dokazao da on nece raditi razliku medju stranackoj pripadnosti jer to nebi bilo pravilno na tom polozaju kojeg on sada drzi kao precjednik odbora za korupciju. Zeljko hvala ti na pravilnom radu koji ti vodis da otkrijes korupciju u Hrvatskoj koja je pokrala Hrvatski kapital zalosno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.