Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM KOSOVA

'Ako krene ubijanje Srba, Srbija će pobijediti': Vuičićev čovjek rekao da ide denacifikacija Balkana. Ispričao se

02.08.2022.
u 10:18

Situaciju je dodatno „podgrijao“ predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je na nedjeljnoj konferenciji za novinare najavio teške i neizvjesne dane za tamošnje Srbe. Kazao je tom prilikom kako će učiniti sve da se razgovorom dođe do mirnog rješenja, ali nije isključio ni mogućnost oružanog sukoba najavljujući da će Srbija sigurno pobijediti.

Komentara 25

Avatar Hazl113
Hazl113
10:34 02.08.2022.

"Nitko ne sme da vas bije". Jer nekom to poznato?

DU
Deleted user
10:43 02.08.2022.

Srbi uvijek najavljuju pobjedu i redovito gube jer su nikakvi ratnici

PV
prcko.vita
10:37 02.08.2022.

Naravno da ide denacifikacija Balkana, Srbi su do sada bezbroj puta javno rekli da su uz Rusiju, ali mi ih i dalje trpimo i guramo pod krov Europe a znamo da su oni i Rusi ista stvar. Putin ih javno podržava i sve je jasno svima osim našim pametnjakovićima u Briselu koji uredno šalju milijarde eura Srbiji za razvoj itd. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?