Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ako Kolinda vrati generale po uzoru na Izrael, onda – Mazal tov!

Nadam se da joj je inspiracija Izrael i njihov odnos prema svojim časnicima i njihovoj ulozi u poslovnom i političkom životu

Komentari 13

PO
Porta1950
14:45 12.11.2014.

Treba vratit generale koji su oslobodili Hrvatsku ,bravo Kolinda

VL
ZI
Zir
15:21 12.11.2014.

Cudi me da je novinaru jucer promaknuo onaj komentar Josipovica o tamo nekima iz Mostara koji su pomogli Kolindi pri njezinom pisanju programa, jel to stav Josipovica prema intelektualnim mogucnostima nasih Mostaraca?? cudno nijedan medij nije to priokomentirao i prozvao Josipovica za govor koji ne dolikuje predsjedniku drzave, imam osjecaj da polako na vidjelo izlazi stvarna strana naseg Josipovica, neki dan je pokazao pri susretu s dragovoljcima, kao da mu je ustaska zmija u njedrima, tako se je osjecao, tako mu se citalo na faci, da pitamo sto strucnjaci za govor tijela kazu o tom susretu??

VL
BU
Bubalamala
08:56 14.11.2014.

kakav je to znak sa rukom na slici,jel to Hitler Faust ?

VL
KO
Komacero
17:31 14.11.2014.

svi se oni vracaju politicari veleizdajice generali koji su sutjeli samo narod odlazi bez povratka.ovaj novinar se divi veleizdajici mesicu pametnom dosta a da smo bar ko izrael ponosni mali jaki nesalomljivi narod di bi nam bio kraj

VL
PI
pixiee
17:09 12.11.2014.

Usprkos smetanjima, ova žena dolazi na tron ove države.

VL
DA
danijelrukavina4
23:47 12.11.2014.

Moje je mišljenje da generale nema se što vraćati. Ako žele raditi, neka zamrznu mirovinu, otvore firmu i rade ili neka idu kod nekog raditi, ako neće sami. Daj bože da rade, i da zaposle čim više ljudi. Kao da je to problem. I sam sam trenutno nezaposlen, sutra bi išao raditi kod nekoga moj posao, za koji sam se školovao. Sada se i sam snalazim kako znam i umijem i gledam gdje mogu zaraditi koju kunu. I na kraju da se malo našalim. Znate kako smo u ratu zvali generale i više časnike. To je stari vojnički izraz - "mudonje" - dolazi od narodnog izraza "onaj koji ima muda", prevedeno "najhrabriji". A znate kako smo zvali političare ? "Guzonje" ili "prdonje". Ovo je sve šala, nije prema nikome zlonamjerno. Ali moje viđenje bi bilo - "mudonje", ne petljajte se sa "guzonjama".

VL
MA
malimiš00
17:06 12.11.2014.

Lijepoj našoj potrebno je novo svježe lice na političkoj sceni. A, Vi gospodo Kolinda tom svježinom zračite

VL
IS
istri
14:06 12.11.2014.

o njoj ,nista . sve joj pise na lice. mene nije vas zao ali jadan ja svama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.