Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obnova postupka
Povratak na članak

'Ako je mogla završiti školu, nije bila tako nemoćna'

Mladen M. 2009. osuđen je na dvije godine zatvora zbog spolnog odnosa s djevojčicom smanjenih intelektualnih sposobnosti

Komentari 2

AL
alapača
08:34 05.11.2012.

i dobio samo 2 godine zatvora?!

VL
BA
Bandit
16:38 05.11.2012.

Eeeee dokle je god ovakvog zakona i korumiiranog sudstva biti ce i ovakvi preblagi kazni za smrt,silovanje ,drogu definitivno treba uvesti dvadesetogodisnju kaznu bez prava na zalbu .Naravno to i da vrjedi za sve ljude i narocito one balavce uto one balavce u prometu koji ubiju i tatin sin samo zato sto je iz ugledne obitelji je slobodan za kratko vrijeme iako neznam sto je to ugledna obitelj ,zar to nismo svi mi u drzavi zasto bi netko bio neugledan ako nema novaca i sirotinja je a posteno zive i pate se..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.