Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.07.2014. u 14:01

U reportaži "RTL-a Danas" o jučerašnjem posjetu Rajevu Selu i Gunji objavljeno je kako se predsjednik Vlade očajnoj gospođi, koja spava kod susjede na podu, prijateljski povjerio: i meni je prošle godine pukla cijev u stanu

Dnevnik RTL TV-a u 18.30 sati jučer donosi dijalog iz poplavljene Slavonije koju je posjetio predsjednik vlade Zoran Milanović i susreo se s mještankama i mještanima Rajeva Sela i Gunje. Namjerio se i na očajnu gospođu kojoj se prijateljski povjerio:

– Meni je pukla cijev prošle godine i znam koliko sporo to ide...

– Dobro. Vama je pukla cijev. Super...

– Ali cijelo ljeto radio je stroj…

– A ja više ne mogu živjeti kod susjeda…

– I opet nismo mogli parkete promijeniti.

Donosimo samo dio razgovora iz reportaže osječke dopisnice RTL-a Marine Bešić Đukarić, jer bi puni transkript, kad bude podvrgnut stručnoj analizi, mogao steći status tajne. Rezultat analize vjerojatno neće nikoga iznenaditi, pa nas sada ni najmanje ne zanima, jer je empatični g. Milanović odavno poznat po sličnim reakcijama na podražaje iz stvarnosti koja ga okružuje, npr. po negiranju sile teže (kad je skočio s vojnog transportera i pao prilikom doskoka) i po nizu ostalih sitnica kojima ne robuju ljudi posebnog kova. Kad su ga, u izravnom TV prijenosu aktualnog sata, zastupnici upozorili na pristojno ponašanje u Saboru, odgovorio je da on može, ako hoće, voziti bicikl po sabornici i odgovarati na njihova pitanja.

Ovo što je sinoć objavljeno na RTL TV-u izdvaja se iz komunikacijskih zločina koje je do sada počinio g. Milanović, jer nikad do sada on se vjerojatno nije našao toliko blizu velike ljudske tragedije. Blizina podrazumijeva i bliskost, no umjesto bilo kakvog znaka da razumije što mu je gospođa govori, predsjednik Vlade reagirao je kao da je na neobaveznoj čajanki s bezbrižnim prijateljima, na kojoj je usred opće galame i on napokon poželio doći do riječi, pa se zabunio i umjesto da kaže kako mu je procurila zlatna kada, rekao je da mu je bila pukla cijev. Kada ili cijev? Vodoinstalateri svih zemalja, ujedinite se i pomozite.

>> Riječki SDP-ovac o Milanovićevoj izjavi: Ovakav propuh u glavi još nisam vidio

>> Milanović: Znam koliko traje isušivanje, meni je jednom pukla cijev u stanu

Komentara 19

ZO
zoom
14:11 02.07.2014.

mene je sram dok čitam prijepis ovog razgovora....

IN
inaina
14:18 02.07.2014.

propuh, propuh

DR
draxy
14:25 02.07.2014.

Ono na što se dosada najviše pozivao naš bahati nesposobni premijer bilo je poštenje.Poštenom čovjeku se ne može desiti ovakav propust.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije