Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puknuta cijev

Riječki SDP-ovac o Milanovićevoj izjavi: Ovakav propuh u glavi još nisam vidio

sdpovac
Foto: Facebook
02.07.2014.
u 13:16

Matijević je od 2008. član Foruma mladih SDP-a unutar kojeg je obnašao razne funkcije, uključujući i onu tajnika GO FM SDP-a Rijeka od 2010. – 2012.

Nakon što je premijer Zoran Milanović tijekom jučerašnjeg posjeta Gunji jednoj od vlasnica poplavljene kući rekao ''da zna kako se osjeća, jer i njemu pukla cijev u kući'', pojavile su se brojne negativne reakcije na društvenim mrežama.

Mladi riječki SDP-ovac Sanjin Matijević na svoj je Facebook-profil postavio fotografiju puknute cijevi te ispod nje napisao "A štaš', puklo...".

Ispod fotografije napisao je i sljedeći komentar:

– Ovo jednostavno nisam mogao presutjeti... takav propuh u glavi jos nisam u životu vidio, strašno nešto...

Matijević je od 2008. član Foruma mladih SDP-a unutar kojeg je obnašao razne funkcije, uključujući i onu tajnika GO FM SDP-a Rijeka od 2010. – 2012. Član je SDP-a od 2009.

 

>> Milanović: Znam koliko traje isušivanje, meni je jednom pukla cijev u stanu

Komentara 15

Avatar LaMer
LaMer
13:30 02.07.2014.

.... ajooooj sad su ga počeli i njegovi drugovi ismijavat .... Zoki vrijeme je da zapjevaš :"Oj drugovi jel vam žaoooooo , rastanak se primakaooooo !".... ahahahahahaha .......

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
13:38 02.07.2014.

Hahahaha... Zokiju sigurno nije lako... Loše je kad ti se na nesposobnosti počnu smijati i članovi vlastite stranke...

NI
ninja72
13:54 02.07.2014.

Kada mladi SDPovac tako govori onda je nas svaki komentar stvarno suvisan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije