Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ako je Hrvatska nacistička, je li Pupovac ustaša?

Koliko mu je u nacističkoj Hrvatskoj teško, svjedoči i već slavno Pupovčevo trojstvo u kojem Pupovac kontrolira kako Pupovac Pupovcu daje novac hrvatskih poreznih obveznika.

Komentari 141

Avatar majmunranko
majmunranko
08:27 10.08.2018.

Na bačkopalanačkom cendranju je bio i mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije, onaj simpatični momčić s dugom bradom i ugodnim pogledom koji danas stoluje usred Zagreba, a inače je poznat po pjevanju antifašističkih pjesama o Dinari, kokardi i vojvodi Đujiću. Zašto on može, a Pupi ne?

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
09:49 10.08.2018.

Danas san čitao u srbijanskom tisku prije 1992 u Srbiji je zivjelo 200 tisuća Hrvata a dans ih živi 57 tisuca. Pitaju se gdje su ti ljudi i zašto su otišli.. Ako je ovo istina onda su iz Srbije protjerali vise Hrvata procentualno nego što je iz Hrvatske protjerano Srba.

VL
Avatar Django
Django
12:31 10.08.2018.

Politika je kurva. Zapitajmo se, da je slučajno SDP na vlasti, bi li Pupovac bio umjereniji ili bi još otvorenije četnikovao. Ja mislim, ovo drugo. A sve zato što hrvatski birači nisu u stanju strankama u kojima su lavovi i tigrovi izglasati komfornu većinu, nego radije biraju hijene i šakale. To je glavni hrvatski problem a ne Pupovac.

VL
TR
tramontana
10:09 10.08.2018.

osobno mislim , da je Vučić najviše uvrijedio Židove uspoređujući ih sa Srbima- Iz paralele proizlazi da su Židovi pravili svoju državu u Njemačkoj.

VL
Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
08:36 10.08.2018.

NINO,ČISTA DESETICA !! Zadnji dio članka o miševima,kokošima i ovcama tj."ofcama" je 5+ !

VL
PO
PozdravizIstre
14:08 10.08.2018.

Pupovac razguli u Srbiju a Vučić na granicu s Kosovom! Jer imas ti tamo ozbiljnijega posla od skupljanja politickih poena na izvrtanju istine o ratu na našem teritoriju!

VL
PK
Pero Kraljić
11:51 10.08.2018.

Žestok tekst i opravdano žestoka kritika. Jedino se pitam treba li baš uvijek zagristi udicu koju Vučić baci kad mu zatteba zaoštravanje i skretanje pažnje, ovaj put sa Kosova. Ili je pametnije čekati trenutak koji će biti njemu najnepovoljniji, pa mu poručiti da Srbiju sa takvom vlašću ne želimo u EU?

VL
Avatar MENSA
MENSA
09:13 10.08.2018.

Pupovac je samo malo umiveniji četnikoliki "velikosrbin"! Ne treba zaboraviti da je Pupovac 1990.g u izjavama za strane medije optuživao Hrvatsku za nasilno pokrštavanje "srpske nejači" pa bi ga ....pist festum....trebalo zapitati da navede bar jedno jedino ime od tee silne nasilno pokrštene djece. A što su takve izjave mogle značiti 1990.g. svakom od nas je i više nego jasno. Osim toga, na nekakvom sastanku "svih Srba" još dok je predsjednik Srbije bio Tadić, Pupovac je izjavio da je svim Srbima iz Hrvatske njihova jedina domovina...Srbija (valjda im je Hrvatska neka rezervna domovina dok ne stvore "Veliku Srbiju"). Pupovac se nikada nije jasno ogradio od oružane pobune Srba protiv ustavnog poretka RH, a svojim prisustvom na brojnim "događanjima " Srbiji na kojima se pljuvala Hrvatska i sve što je Hrvatsko, nedvojbeno je potvrdio i tko je on i kamo spada. Želim vjerovati da on ne izražava volju i mišljenje Srba koji žive u Hrvatskoj i da je on samo ono što se vidi i sMarsa ....jedan običan "profesionalni Srbin" kojeg mi još k tome i plaćamo iz našeg državnog proračuna.

VL
DU
Deleted user
08:30 10.08.2018.

Cetnicka guja u njedrima hrvatske vlade. Pupovac bi bi bio nista kada bi Hasanbegovic i Esih vodili Hrvatsku.....promijenimo stanje....otvorimo oci.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
13:43 12.08.2018.

Nino je bio tajni savjetnik Zoranu Milanovicu, pomogao Radmanu u stvaranju Mosta kak bi oslabio Karamarka "hvatina Milorada Dodika...Saljite ga nazad u Banjaluku na njihv "nezavisni portal ..

VL
Avatar Jalnuški
Jalnuški
08:42 10.08.2018.

Srpski su bolesnici 2006. u svoju himnu uveli stihove: "...Bože spasi, Bože hrani srpskE zemljE, srpski rod..." Hrvatska bi trebala blokirati sve odnose s tom zemljom dok tu množinu (i očite teritorijalne pretenzije i poziv na nove ratove) ne pretvorii u jedninu. Ako Grčka može Makedoniji mijenjati zastavu i ime zemlje, možemo i mi tražiti od Srbadije da se okanu teritorijalnih pretenzija barem u himni.

VL
RZ
Rocky.Zg
11:02 10.08.2018.

Da , to je pravo pitanje. Ako je Hrvatska nacistička država, a Pupovac je u vladajućoj koaliciji, onda je on ustaša.

VL
RE
REYAM
08:58 10.08.2018.

Zašto bi bio ustaša. Pa može biti četnik. I oni su bili u koaliciji s nacistima.

VL
CB
Crash_Bandicoot
08:38 10.08.2018.

Vrlo dobar članak.

VL
Avatar Musashi
Musashi
09:10 10.08.2018.

Kamo si pobjegao patak, evo ti imena generala, da si potražio po pojmu, "srbi u ustaškoj vojsci" našao bi i sam. Đuro vitez Grujić, Emil Uzelac, Lavoslav, Milić, Fedor vitez Dragojlov, Zvonimir Stimaković, Mihailo Lukić, Đuro Dragičević, milan vitez Desović,ć, miroslav Opačić, DušanPalčić, Miloš Ožegović, Jovan Pribić, Jovan Iskrić

VL
NE
Neonacionalist
09:24 10.08.2018.

Meni su mlake reakcije hrvatskih vlasti na ovaj krajnje skandalozan i uvredljiv govor Vučića naprosto sramotne i ponižavajuće , Vučić sada zna da nas može slobodno kad god poželi provocirati i vrijeđati uz djeljenje lekcija na što je već navikaoo bez ikakvih posljedica ne birajuči riječi . Pogledajte samo kako su oni uputili oštar protest Izrealcima zato što su njihovi zrakoplovi sudjelovali u obilježavanju Oluje ili kako su oštro napali onog crnogorskog vojnog izaslanika . Mene zanima što bi to Vučić trebao reći da ovi naši konačno reagiraju na pravi način , možda da poput svog političkog oca Šešelja uzme u ruke hrvatsku zastavu i zapali je pa još sve to začini najvulgarnijim psovkama , pitam se bi li ovi naši i na to zažmurili i prešutjeli ili bi to ipak bilo dovoljno da povuku neke konkretne poteze .

VL
KA
kapunjohan
13:03 10.08.2018.

Manjinama uzeti status konstutivni naroda a koji imaju danas temeljem izbornoga zakona. Njihov politički utjecaj u Saboru treba minimizirati ili neka idu na izbore koa politički hrvati kroz ravnopravno natjecanje političkih stranaka- recimo kao neki u SDP nar. Jovanović.

VL
SA
samograd
09:03 10.08.2018.

Kad srbija uđe u EU oni će nastaviti dalje sa četnikovanjem ,baš me zanima kakvo će onda biti ponašanje naših političara ? Ma užas , oni četnike proglase antifašistima ,o četničkim zločinima u Hrvatskoj i BIH se uopće ne govori ,oni kao da su nestali al se nas vječito tuče po glavi ustašama i Jasenovcem . Bolje da nisam pročitso ovaj članak toliko je točan i istinit da čovjeka duša zaboli .

VL
PK
Pero Kraljić
11:51 10.08.2018.

Žestok tekst i opravdano žestoka kritika. Jedino se pitam treba li baš uvijek zagristi udicu koju Vučić baci kad mu zatteba zaoštravanje i skretanje pažnje, ovaj put sa Kosova. Ili je pametnije čekati trenutak koji će biti njemu najnepovoljniji, pa mu poručiti da Srbiju sa takvom vlašću ne želimo u EU?

VL
DU
Deleted user
11:45 10.08.2018.

Što reći o "čovjeku" koji nema ništa protiv srpskih govora mržnje, a također nema ništa niti protiv "Lepa zemlja lepo gori". Nula.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.