Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćorić o Marinšćini
Povratak na članak

Ako ima sumnje na ugrožavanje zdravlja to prijaviti inspekciji Ministarstva

- Koliko ja imam informaciju, vrijednosti koje se mjere ne prelaze granične vrijednosti na području Marinšćine. Međutim ukoliko bilo tko sumnja u to da na bilo koji način dolazi do ugroze zdravlja, to treba prijaviti inspekciji - kazao je Ćorić

Komentari 10

BA
balzac
23:08 01.09.2018.

Najveći zagovornici propalog projekta na Marišćini bili su župan PGŽ Komadina i načelnik Viškova Petrc. Vjerojatno se dobro sjećate kratkoročnog ministra Komadine koji se eksprosno „razbolio“ kada je trebao primiti ministarstvo u Vladi Milanovića, misleći da će nešto morati znati i raditi. Nije jadan shvati da to nije zahtjevan posao i da je bez odgovornosti, i da samo malo treba izbrusiti priče za medije. E taj uhljeb je uhljebio isto tako nesposobnog načelnika Petrca, koji je nakon Marišćine persona non grata u svojoj izbornoj bazi Viškovo. Nesposobni načelni Petrc je sada tajnik kod dugogodišnjeg nesposobnog župana PGŽ. E taj lumen, nakon žalbi mještana na smrad, nabavio je elektronski nos „koji će objektivno mjeriti smrad“. Čovjek ne vjeruje da je evolucija podarila ljudima nos, bolji od bilo čega što čovjek može napraviti. Bojim se tog trenutka kada tim lumenima padne na pamet ideja da ljudima ugrade elektronske nosove i baždare ih da smrad osjećaju kao najugodniji miris.

VL
Avatar Duran Duran
Duran Duran
18:59 01.09.2018.

Sva sreća da mi u Zagrebu nemamo nikakvih problema s odlagalištem!😎😷😁

VL
IB
iva.begovic
08:49 02.09.2018.

Nikakva velika korist od inspekcija. Zagađenjem podzemnih voda bavi se vodopravna inspekcija, zagađenjem zraka inspekcija zaštite okoliša, a zagađenjem vode za ljudsku potrošnju inspekcija Ministarstva zdravstva. Kojoj inspekciji da se obrati Udruga? Najbolje bi im bilo da sami zatraže i financijaraju vještačenje neke tvrtke koje se bavi ispitivanjem kvalitete zraka i voda te ukoliko se dokaže zagađenje, sa tim izvješćem podignu grupnu tužbu i traže naknadu štete. Sve drugo su tvrdnje bez dokaza, smrad doista jest nešto što je vrlo subjektivno ali količina hlapivih čestica i parametri zagađenja zraka i vode mogu se objektivno utvrditi.

VL
BA
balzac
22:33 01.09.2018.

Ovom licemjernom i bezosjećajnom ministru savjetujem da se zajedno sa obitelje odazove pozivu mještana uz Marišćinu i sa njima večera. Ako nema vremena za put onda neka mu na septičkoj jami serviraju jelo i otvore poklopac septičkoj jami. Mladi nesposobnii politikant koji kao njegov prethodnik Zmajilović tvrdi da je sve u najboljem redu. Potrošili su ogromne novce iz proračuna i EU fonda. Zajedno sa svojim „stručnim“ uhljebima napravili su katastrofu. I to ljudima koji uplaćuju u proračun iz koga se oni obilato nagrađuju za svoje parazitiranje. Samo su sada pravila malo drugačija i ljudi će se boriti za svoju djecu i unuke, a u EU će ih saslušati i provjeriti što je napravljeno za ogromne novce. A stižu i kazne iz EU zbog zatrpavanja otpada umjesto recikliranja.

VL
KS
krao_sam
19:12 01.09.2018.

njegove usne kao u onoga kak se zvao

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.