Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugostitelji Istre:
Povratak na članak

Ako Cappelli ne spriječi dizanje PDV-a, neka odstupi

Tražimo od Mosta i Petrova da dobro prouče poreznu reformu, jer će uvidjeti da je to omča oko vrata ugostitelja, turizma i ekonomije u cjleini

Komentari 9

Avatar unfeeling
unfeeling
21:45 21.11.2016.

PDV na 35% samo za ugostiteljstvo. Banda lakoma.

VL
TH
than
23:04 21.11.2016.

Eto zatvorite svoje ugostiteljske obrte. Drugi ce uletiti i rijeseno.Ja samo znam da kod nas padao PDV ili rastao, cijene rastu. Prosjecan Hrvat si ne moze priustiti neku veceru u restoranu svaki vikend za obitelj. Jos, ako uzmu vino kojemu su nabili cijenu u nebesa, colu koja kosta vise od piva kojeg ima 2x vise. Ma neka zatvaraju, ako ne mogu. Doci ce oni koji ce biti manje gramzivi i funkcionirati ce sve i dalje...

VL
SS
sokac sa drave
10:06 22.11.2016.

Obavezno podici PDV na turizam jer iako su imali smanjen porez nastavili su i dalje varati drzavu ne placajuci porez.Opce je poznato da su puni kao brod sa bezbroj apartmana i butika u Italiji.Da su ovi sto prodaju cisto more placali drzavi porez vec bi se odavno rijesili drzavnog duga.Sve lopov do lopova,sto vise kamena to vise agresivni lopova.

VL
AO
ante.oreskovic75
11:36 22.11.2016.

Ma treba ih žaliti!Nisu oni od viška novca otvarali poslove kod kuće,u unutrašnjost!Svi biznali da su bogati!U Puli sam ljetos u običnoj birtiji naručio pola litre mineralne i PLATIO 20 KUNA.Stvarno su ljudi jadni i to doslovno jer se bune!!!Dajte prestanite ih spominjati,neka zatvore lokale.Ili možda da država postane ono što treba biti i kod njih uvede malo reda!

VL
CA
campa
11:54 22.11.2016.

Kad je smanjen PDV cijene se nisu snizile niti za lipu a nije bilo niti nekog večeg ulaganja.Sada kad su se vratile na staro pobuna.Mislim da ministar ima pravo.

VL
PA
Patrizzia
11:54 22.11.2016.

U Istri od 01.11. ne možete dobiti ništa ne za najesti se nego niti za ubiti glad i to diljem Istre . U Poreču pizerija nema WC ,picane može biti manji trokut , u Motovunskom restoranu nudi se ko poplatt žilava govedina , u Limskom kanalu navedenog datuma mogli ste dobiti lignje koje su najprije kuhane pa zatim na žaru.Sve zajedno jad i bijeda .Sram bilo istarske ugostitelje . U Pazinu kafić u Plodinama pun muha , stolovi se ne brišu ,i Istra dobiva nagradu za čistoću ! Prljavost , lošu hranu i uslugu osjetila sam na svojoj koži i đepu .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.