Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENA SNIMKA

VIDEO Pogledajte akciju usred Beograda: Braću Vidović policija odvela iz luksuznog restorana

Instagram/Serbialive_beograd
10.11.2023.
u 18:41

Društvene mreže već su nekoliko dana pune snimaka u kojima navodno braća Hofman Vidović tuku i vrijeđaju vlasnike ugostiteljskih objekata

Pet osoba privedeno je ovog petka u Beogradu, nakon što se u javnosti pojavila uznemirujuća snimka udaranja i maltretiranja ljudi. Među privedenima su navodno i braća Miljan i Ljuban Hofman Vidović, srpski kickbokseri za koje se smatra da su tukli ljude, dok su drugi snimali.

Dvojac je navodno bio priveden u shopping centru u Beogradu, u luksuznom restoranu, prenosi Nova.rs, a srpsko tužiteljstvo se i oglasilo priopćenjem. ''Ova lica se dovode u vezu s objavljivanjem više snimaka uznemirujućeg sadržaja, u kojima se vidi nasilje, prijetnje, a, pored ostalog, se na njima čuju i tvrdnje da te osobe ‘reketiraju pola Beograda'', objavljeno je.

 

Izvor: Instagram/Serbialive_beograd

Inače, društvene mreže već su nekoliko dana pune snimaka u kojima navodno braća Hofman Vidović tuku i vrijeđaju vlasnike ugostiteljskih objekata. Kako prenosi Blic.rs, posljednja snimka koja se pojavila bila je navodno iz Fruške Gore gdje se vidi muškarac, za kojeg se sumnja da je Miljan, vrijeđa i šamara konobara, a potom ga i udara u trbuh s još dva muškarca u društvu. 

- Alo, ovde Hofman, kum Tupešin. Gdje si, gde je crvić mali? Ne znate? Slušaj ovamo, ostavio sam pismo jedno za njega ovdje, nemoj netko da je skinuo s vrata ovo što sam napisao, je li ti jasno? Pola Beograda reketiramo, nemoj slučajno da je netko našeg brata Tupija u lošem kontekstu spomenuo. Je l' jasno?  - govorio je Vidović u jednom od snimaka

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 6

MA
Maslac
18:59 10.11.2023.

Bravo za policiju.

Avatar hrethgir
hrethgir
19:41 10.11.2023.

Jesu večerali ili tražili "miša" gazdu?

Avatar tarana
tarana
05:11 11.11.2023.

Eto sad će u Srbiji biti bolje....😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije