Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA UBIJENA

Poznat razlog stravičnog sukoba u Prečkom? 'Jednog su odveli Hitnom, a drugog maricom'

Zagreb: Policija na mjestu gdje su se sukobila dva muškarca, jedan je ubijen
Foto: PIXSELL
1/3
10.11.2023.
u 17:59

Glavni osumnjičeni za ubojstvo još uvijek se nalazi u Traumatološkoj bolnici pa će više detalja o svemu biti poznato kada policija s njim obavi razgovor te ispita potencijalne svjedoke sukoba

Jedan muškarac izgubio je život danas u zagrebačkom Prečku, nakon što je došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba u stanu u Ulici Josipa Slavenskog. Policija je ranije potvrdila kako je do sukoba 38-godišnjaka i 48-godišnjaka došlo oko podneva, pri čemu je stariji muškarac preminuo od ozljeda oštrim predmetom. 

O detaljima nemilog događaja za sada nam iz PUZ-a nisu htjeli govoriti jer je očevid još uvijek u tijeku, kao i kriminalističko istraživanje. Glavni osumnjičeni za ubojstvo još uvijek se nalazi u Traumatološkoj bolnici pa će više detalja o svemu biti poznato kada policija s njim obavi razgovor te ispita potencijalne svjedoke sukoba nakon čega će se oglasiti priopćenjem. 

Ipak, Dnevnik Nove TV doznaje kako je do sukoba neslužbeno došlo nakon razmirica oko droge, a krim policija je i dalje na mjestu događaja, kao i hitna pomoć.

- Vidjeli smo policiju sa svjetlima i hitnu pomoć. Poslije su ih odveli, nekog u hitnu, nekog u maricu. To je to što smo uspjeli vidjeti kroz prozor - ispričala je jedna svjedokinja.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Zgubider..
Zgubider..
18:17 10.11.2023.

"...'Jednog su odveli Hitnom, a drugog maricom'..."___Ak je ozljeđeni ubojica u Traumatološkoj, njega su odveli Hitnom. Znači, ovaj mrtav je završio u marici...

JF
Jure_Francetić
18:18 10.11.2023.

Izgubio je život - pronašao je smrt.

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
18:20 10.11.2023.

Život u materialnoj neimaštini I duhovnoj ustaštini kod nas na domoljubnom balkanu zna biti vrlo surov kada shvatiš da si svoj na svome pa onda pukneš jer imaš još I Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije