Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rugvica

Akcija pregledavanja automobila na naplatnim kućicama: 'Ovako nešto još nisam doživio'

Foto: Screenshot/24 sata
1/2
13.02.2019.
u 15:29

Prometni policajci danas su zaustavljali vozače na naplatnim kućicama pokraj Rugvice

Prometni policajci danas su zaustavljali vozače na naplatnim kućicama pokraj Rugvice. Kontrolirali su im automobile te robu koju voze. Ova akcija pregledavanja automobila održavala se i prošle godine početkom studenoga, a koliko će dugo trajati, nije poznato. Detalji će biti otkriveni na kraju same akcije. 

– Jako je mnogo policije. Vozim se ovuda već osam godina i ovako nešto još nisam doživio. Bilo je više od 20 policijskih vozila. Odmah sam pomislio na najgore – rekao je prolaznik za 24 sata.

Prošle su godine tako zatekli devet Turaka koji su ilegalno ušli u zemlju. Također su zaplijenili oko kilogram amfetamina te dvadesetak grama marihuane. Utvrdili su 41 prekršaj sigurnosti u prometu, četiri porezna i carinska prekršaja, dva veterinarska i jedno kršenje odredbi o gospodarenju otpadom.

– Pojačana je akcija nadzora prometa na izlazu s autoceste A3 u smjeru Zagreba – kazali su iz zagrebačke policije.

>>Zabio se u policijski auto


 
Ključne riječi

Komentara 44

LJ
ljutko
15:53 13.02.2019.

Tako treba policija više puta

Avatar tigarbbb
tigarbbb
15:36 13.02.2019.

Treba reda napravit,dolazi ko hoće i nosi svašta što hoće,zato nam je kako nam je.

IL
ilijan
16:14 13.02.2019.

Policijo samo oštro sa kriminalcima oštro, oštro bez imalo tolerancije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije