Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE GA ZA KRAĐU

Bježao policajcima i preskakao drvo prije no što je uhićen

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
13.02.2019.
u 13:42

R.G. je policajcima pobjegao, no 11. veljače uočili su ga na Glavnom kolodvoru u Zagrebu gdje je i uhićen

- Napravio sam to. Jesam. Ali imam trudnu curu! - pravdao se R.G. (23), nakon što je doveden pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda radi krađe. A krađu za koju se sumnjiči, počinio je 21. svibnja 2018. kada je u Gundulićevoj ulici u Zagrebu s leđa prišao jednoj ženi te joj s vrata otrgnuo lančić vrijedan 15.000 kuna.

Nakon toga je pobjegao, da bi desetak dana kasnije, po vlastitom priznanju, završio u - zatvoru. U zatvoru je završio zbog droge, a iz njega je izašao 15. siječnja. No na slobodi nije dugo bio jer ga je 8. veljače, prvi put uhitila policija, zbog spomenute krađe. No dok su ga vodili prema policijskom vozilu, nisu ga vezali, što je R.G. iskoristio kako bi potrčao i pobjegao.

Pri tome je čak uspio preskočiti neko drvo, što nije uspjelo i policajcu koji je tračao za njim. Taj put R.G. je policajcima pobjegao, no 11. veljače uočili su ga na Glavnom kolodvoru u Zagrebu gdje je i uhićen. Osim zbog droge, ranije je osuđivan i zbog krađe.

>>Policijska istraga u Dubovniku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije