Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrečene novčane kazne

Akcija pomorske policije: Na moru ispred Biograda i Vira kažnjeno 18 turista zbog glisiranja

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
30.07.2020.
u 15:38

Svi koji su nedozvoljeno glisirali unutar zabranjenog pojasa, sankcionirani su sukladno odredbama Pomorskog zakonika

Proteklih tjedan dana, od 23. srpnja do danas policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar evidentirali su 18 prekršaja nedozvoljenog glisiranja.

- Svi koji su nedozvoljeno glisirali, unutar zabranjenog pojasa, sankcionirani su sukladno odredbama Pomorskog zakonika te su im izrečene novčane kazne.

Tako su u akvatoriju Biograda, otoka Pašmana i Vira u prekršaju zatečena plovila kojima je upravljalo pet državljanina Njemačke, tri državljanina Slovenije, dva državljanina Slovačke, dva državljanina Austrije te po jedan Poljske, Mađarske, Nizozemske, Švicarske, Belgije i jedan hrvatski državljanin koji su glisirali uz obalu na udaljenosti manjoj od 300 metara - istakli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:26 30.07.2020.

Treba otići u Crikvenicu. Tamo glisira tko kako hoće bez sankcija.

BA
Barbasmora
17:16 30.07.2020.

Bravo ! Neka bogati plate siromašnoj hrvatski za sve! Oni imaju a mi neznamo! Hrvatski uzor je Robin Hood!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije