Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Akademik Slobodan Lang teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

prometna
Igor Kralj/PIXSELL
12.02.2010.
u 19:06

Vozač nissan primere, u kojoj je Lang bio putnik, proklizao je zbog ljetnih guma, ušao u suprotan smjer i udario u betonski zid mosta oborinskih voda, izvijestila je policija.

ZAGREB - Slobodan Lang (65), akademik i liječnik koji se humanitarnim djelovanjem  istaknuo tijekom Domovinskog rata, jedan je od teško ozlijeđenih u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu u 15.09 u Pavučnjaku na Staroj karlovačkoj.

Vozač nissan primere, u kojoj je Lang bio putnik, proklizao je zbog ljetnih guma, ušao u suprotan smjer i udario u betonski zid mosta oborinskih voda, izvijestila je policija. Zaustavio se na mekom terenu.

Vozačeva supruga, Nada Č. (52), također putnica u automobilu, umrla je na putu do bolnice.

Koliko je poznato, nitko nije bio pod utjecajem alkohola, a ozljede dvojice muškaraca nisu opasne po život.

Ključne riječi

Komentara 20

BR
BrankoH
19:44 12.02.2010.

Fućkaš pravilo da su 4 radijalke s ripnjama od 4 mm dobre za zimu. Ušparaš 1200 kn, ubiješ drugoga, a onda, jesu ili nisu 4 mm. Padne snijeg i nekoliko tisuća ljudi ne stigne na posel ili zakasni zbog ljetnihh guma. Koliko izgubljanih sati. Kad sam u studenome išao u Deželu, prvo me pitao za gume. Ma nemaju ono pojma... (možeš si misliti)

Avatar jura-100
jura-100
13:55 13.02.2010.

\"Akademik Slobodan Lang teško ozlijeđen u prometnoj nesreći\" A to što je vozačeva žena POGINULA, to valjda nije važno??? Fuuuj Večernji!!!!

OB
-obrisani-
21:34 12.02.2010.

Slobodane, oporavi se što prije i vrati se svakodnevnim poslovima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije