Naslovnica Vijesti

A.K. Marković kandidatkinja je HSP AS-a za istarsku županicu

Profesorica engleskog i francuskog jezika i magistra iz područja Europskih studija, zaposlena u rovinjskoj osnovnoj školi, prva je žena kandidat za istarskog župana
28. veljače 2013. u 17:53 1 komentara 3 prikaza
ana kolic markovic
Foto: Elena Čuljat/VLM

– Čak i najtolerantniji glasači IDS-a pomišljaju na preokret. Sveprisutni Miletić i Flego koji o našem trošku posjećuju sve i svakoga, Jakovčićevi su dečki koji poslušno slušaju svog stvarnog šefa iz sjene i koji će nastaviti s istim načinom rada kao što je radio Jakovčić. S druge strane, SDP nije mogao naći vlastitog kandidata pa su prihvatili IDS-ova disidenta Kajina koji je sve ove godine zajednički djelovao s Jakovčićem, a kad je vidio da mu Jakovčić ne predaje palicu, prebacio se na drugu stranu i naglo "osvijestio" pa otvara srce javnosti nakon godina nepravdi, pogodovanja, klijentelizma i elitizma u IDS-u – poručuje Ana Kolić Marković, kandidatkinja HSP-a dr. Ante Starčević za županicu Istarske županije.

Ova profesorica engleskog i francuskog jezika i magistra iz područja Europskih studija zaposlena u rovinjskoj osnovnoj školi prva je žena kandidat za istarskog župana. Tužno je, upozorava Kolić Marković, da ciljnu skupinu IDS-ovih kandidata na predstojećim izborima čini starija populacija kojom je lako manipulirati i koja ne zna da istarsku djedovinu IDS-ovi predstavnici smatraju izvrsnim izvorom zarade.

– U Istri nam se nudi izbor između dvaju zla – IDS-a ili SDP-a. U Vladi u Zagrebu zajedno djeluju jako dobro, dok nam u Istri žele prikazati da su žestoki protivnici. Čisti igrokaz za javnost jer su IDS i SDP uvijek jedni drugima bili dobri partneri – kaže Kolić Marković te dodaje kako cjelokupno političko-gospodarsko djelovanje koje SDP ostvaruje na nacionalnoj razini IDS čini u Istri, a riječ je o pogodovanju u vezi sa zapošljavanjem, pogodovanju na natječajima i sličnim rabotama. Nemojmo smetnuti s uma da se u Istri nalaze daleko najunosnija zemljišta, kaže kandidatkinja HSP-a dr. A. Starčević za istarsku županicu.

>>Kajin u drugom krugu gubi od IDS-ova Valtera Flega

COTRUGLI Business School
TOP MENADŽERI
Zapeli ste na poslovnom planu? Postoji škola koja će vam pomoći da iskočite iz prosjeka

A1 izdvaja za Vas

  • xx:

    Na žalost ni HSP kao stranka nije neka opcija! Bolje bi prošla da je izašla kao nezavisni kandidat.