Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritika SDP-ovke

Ahmetović: 'Slavlje s pjesmom Moja Hercegovina? A prije toga revanje Thompsona. Neukusno'

Mirela Ahmetović
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
15.11.2021.
u 12:24

Saborsku zastupnicu SDP-a Mirelu Ahmetović nije oduševio izbor pjesama kojima je uveličana pobjeda naše reprezentacije.

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom nad Rusijom (1:0) izborila je nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Nakon završetka utakmice igrači su na travnjaku slavili veliki uspjeh, a Poljudom je odjekivala pjesma Mate Bulića ''Moja Hercegovina''. Uz nju sa službenog razglasa, između ostalih, puštale su se i pjesme Marka Perkovića Thompsona.

No, saborsku zastupnicu SDP-a Mirelu Ahmetović nije oduševio izbor pjesama kojim je uveličana pobjeda naše reprezentacije.

"Čestitam hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Ipak, slavlje s pjesmom Moja Hercegovina?? Što nedostaje pjesmi Moja domovina? Još gore, prije toga je revao Thompson. Neukusno", napisala je Ahmetović na svom Facebook profilu.

Video kako svi okupljeni na Poljudu pjevaju ''Moju Hercegovinu'' možete pogledati OVDJE

Video – proslava gola na Poljudu

Komentara 208

CA
cavecanem
12:45 15.11.2021.

Pa ženi je krivo jer je Hrvatska pobijedila. Nije joj lako

CR
CROLINDA
12:43 15.11.2021.

pa nije vam to Zagreb da iščupate mikrofon kao na dočeku naših viceprvaka svijeta - Neukusni su nelustrirani levourbani nazoviopismeni potomci šumskih opančara - kojima u državi Hrvatskoj ili u hrvatskoj državi - kako god im je mrže - bespomoćnooćno patološki bolesno smeta kad se svi Hrvati ujedine u nekoj radosti - snobovi u nacionaliziranim stanovima koji bi himnu pjevali u džez stilu kao da se krava teško teli i koji ne mogu podnesti da je Dalić iz Hercegovine i da je s dečkima osvojio srebro na mundialu - da su naši dečki uz bok najvećim nogometnim nacijama

MA
Majkomoja
12:44 15.11.2021.

Ahmetović reve a Thompson pjeva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije