Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očekuje se ime povjerenika
Povratak na članak

Dan odluke za Agrokor: Plenković s vjerovnicima, Sberbank: Spremni smo za kompromis

Vjerovnici s Vladom žele razgovarati o novom povjereniku za Agrokor nakon što je Ante Ramljak podnio ostavku

Komentari 19

Avatar Mamlazac
Mamlazac
11:44 26.02.2018.

Cuo sam da Speerbank trazi izrucenje blogera - u Rusiju:))

VL
Avatar patkovic
patkovic
09:06 26.02.2018.

ne vidim drugo rješenje osim podjele imovine među vjerovnicima srazmjernu dugovanjima

VL
DR
droza
07:35 26.02.2018.

Budući da je sada jasno kako se Sberbank vraća za pregovarački stol, potpuno je razumljivo intenziviranje blogerskih aktivnosti "dušebrižnika" Todorića. Čovjek gubi sve.

VL
ST
stefj
07:25 26.02.2018.

Ako ulazi Sberbanka ponovo u proces, stvar je Plenkovića i novog povjerenika kako će ave ispregovarati jer očito kreće sve ispočetka. Vjerovnici sigurno više ne mogu očekivati tako "povoljnu" nagodbu kao s Ramljakom... No, možda sada svi zajedno brzo postignu nagodbu jer još jedno miješanje politike proces ne bi preživio.

VL
PV
prcko.vitamincic
10:04 26.02.2018.

Podravka pod dug uzima PIK i Konzum, na taj način imati će zatvoren krug od proizvodnje do polica dućana. Nakon toga Podravina doživljava novo proljeće, stotine novih radnih mjesta, rast ekonomije itd.

VL
HD
HDZSDP
12:13 26.02.2018.

Ramljak je moralan i častan čovjek. On se maknuo kada je za to došlo vrijeme. Dok oni iz MOST-a silno želno žele na vlast da očerupaju što je ostalo od Agrokora. Oni su i krivi za ovu situaciju.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
07:44 26.02.2018.

Povjerenik dugova Blogera. Politika je kumovala stvaranju monopola i carstva, gašenja zadruga, gušenja mali trg.obrta. Šteta je tolika da nema popravka.

VL
SJ
Sve je uzalud
08:19 26.02.2018.

.....izgleda da u ovom ljubavnom činu ce izostati.....sladostrašće.....

VL
Avatar nekakav
nekakav
06:53 26.02.2018.

svi koji su se naplatili neka izađu. oni kojima je dio dugovanja podmiren će malo pričekati, dok će glavnu riječ voditi oni kojima se najviše duguje i najduže. sa plenkijem sam sve dogovorio, plaća mi bude kao i ramljaku, imam na to pravo. todorića ću pozvati kao savjetnika, jer je ipak najbolje upućen u agrokorove probleme. i agrokor je riješen, spašen, sve blagajnice budu mogle ove godine ići na more.

VL
BR
Brandfackel2
07:40 26.02.2018.

Ako već vjerovnici žele za povjerenika nekoga tko je jako dobro upoznat sa situacijom u Agrokoru, najbolje bi bilo da imenuju Ivicu Todorića. Agrokor je ionako simbol partizanske ekonomije bazirane na politici zayebi i ukradi gdje i koga god stigneš.. Pa dok traje, traje...

VL
RZ
Rocky.Zg
08:23 26.02.2018.

Di su pare ? Iz Agrokora su Dalicka i povjerenik izvukli milijune za razne “savjetnike”. A nisu napravili ništa, osim što su zaduzili firmu za jos milijardu eura, otpustili 2400 ljudi, i sebe obogatili. Hoce li netko za to odgovarati?

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
11:22 26.02.2018.

zašto je ramljak da ostavku ? postoje 2 logična objašnjenja prvo je to da se kralo pa je sad ramljak prisiljen da ode, drugo objašnjenje je ramljak vidi da agrokoru nema spasa pa je pobjegao, treće objašnjenje bi bilo daa su bulj i maras smjenili ramljaka ali mislim da u to nitko ne vjeruje. Jandroković daje upute udruzi dobavljača što da govore medijima, a isti tjedan ukida sabor da istina ne izlazi van, očito se nešto kuha...Ja se kladim na to da se kralo, ali se i kladim se da nitko za to neće odgovarati a pokradene pare će podjeliti ramljak sa partnerima i uski hdz-ov krug ljudi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.