Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SJEDNICE

Agrokor: U 15.30 sati predstavljaju se planovi održivosti kompanija u koncernu

Agrokor - Ante Ramljak
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
30.10.2017.
u 14:31

Planovi održivosti bit će objavljeni oko 15.30 sati

Nakon završetka sjednice Privremenog vjerovničkog vijeća Agrokora biti će predstavljeni planovi održivosti kompanija u sustavu Agrokora.

Uz izvanrednog povjerenika Antu Ramljaka i glavnog savjetnika za restrukturiranje Alastaira Beveridgea, planove održivosti koji će pokazati budućnost kompanija i pojedinih poslovnih segmenata predstavit će savjetnici izvanrednog povjerenika - savjetnik za maloprodaju Teo Vujčić, savjetnik za poslovnu grupu hrana Zvonimir Mršić, savjetnik za poslovnu grupu poljoprivrede Vlado Čondić-Galiničić te savjetnica za non-core poslovanje i imovinski portfelj Irena Weber.

Komentara 4

PE
perico12
15:26 30.10.2017.

Bernardiću, jel lešiner i tvoj stranački kolega Mršić koji je u Ramljakovom timu?

Avatar MK
MK
16:01 30.10.2017.

Zasto "spasavanje koncerna" umjesto "restrukturiranje koncerna"? ...Dobar je potez bio preuzet i stavit stanje pod kontrolu u onom kriticnom trenutku - ali sada drzava mora gledat da izade cim prije van iz ovog aranzmana a ne se baviti "planovima odrzivosti"... Prvo radnike i dobavljace treba namiriti (ako treba aktivom), a onda tek druge vjerovnike i na kraju tek Banke pa Dionicare... Od dionicara izabrano vodstvo koncerna i banke krive su za ovaj debakl...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije