Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Todorić dao intervju:
Povratak na članak

'Agrokor nije imao ništa s politikom. Ne plašim se zatvora, idem do kraja, upamtite!'

– Kada je bilo koja stranka došla i tražila pomoć, ja sam osobno dao svoj novac, na koji sam platio porez, i nikada nisam davao više od 50.000 kuna. Agrokor nije ni u što upetljan – rekao je Todorić

Komentari 3

DU
Deleted user
10:11 04.09.2019.

Valjda računa na neubrojivost pa priča nebuloze. U svakom slučaju ostajem pri svome. Da pravosuđe imalo vrijedi, optužnica bi trebala biti teška minimalno 100 milijardi i uključivala bi sve bivše i sadašnje premijere i ministre, guvernere HNB-a i ravnatelje HANF-e, uključujući jedan i jedini HDZ. Sve drugo je nevrijedno ostanka u Hrvatskoj.

VL
PR
pravednik2
10:56 04.09.2019.

500 milijuna eura vlastitih! Kako? Odakle?

VL
DU
Deleted user
11:13 04.09.2019.

Drug Todorić se pogubio u vremenu i prostoru. Da nije bilo politike, nebi bilo niti njega. I danas bi prodavao ruže na Dolcu. Svi ti sposobni tajkuni su uvijek trošili i troše državni novac, a kad je država prestala davati,, onda su propali. To je sve nepismena bagra za takve projekte. Treba njemu, bližoj i široj obitelji, kao i menadžerima Agrokora sve oduzeti, jer je ve stečeno na kriminalu. Na zapadu rade generacijama, pa nisu mogl toliko zaraditi i uštediti, samo vrsni jugoslavenski lumeni mogu to dok grabe iz državne kase.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.