Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor
Povratak na članak

Dobavljači uporni: Ne pristajemo na Ramljakov plan

Traže plaćanje graničnog duga te manje otpise na financijskim mjenicama

Komentari 8

DU
Deleted user
17:01 14.02.2018.

ovo je odlično smišljena pljačka hrvatskog gospodarstva neviđenih razmjera i posljedica....pogoduje se bankama i fondovima Što je banci novac to je npr.vindiji ili francku isporučena roba ķoju bi kupac morao platiti u podpunosti... je li hrvatsko gospodarstvo na trzištu iliili je izloženo pljački bahatih pojedinaca u dogovoru sa polit. vrhuškom koji pričaju bajke o spašavanju radnih mjesta to je istina ali samo kad čuvaju svoja radna mjesta.....

VL
DU
Deleted user
17:17 14.02.2018.

Jesenti milu bigulicu, to s Agrokorom i oko njega jesu masovne gospodarasko-političke igre bez granica s tisućama raznovrsnih igrača. U tom prepletanju najraznovrnijih interesa lako je izgubiti se i takvim vrhunskim lumenima kao što su naš banskodvorski Andrjuša i desna mu ruka gospoja Dalić Matinka, a da se i ne govori o pikzibneru Jandroković Gogi od milja zvanom Njojo. Tja, kaj se more, tak' je kak' je. Sve bi bilo kudikamo bolje i učinkovitije kad bi o Agrokorovoj sudbini odlučivali oporbeni lumeni u liku i djelu Grčić dr. Branje, Hajdaš udanoga Dončiić dr. Sinkea, Maras Goge i Jakovina Tička. Ili pak u liku i djelu nepotkupljivih muževa Vrdoljak Iveka, Sinčić Iveka, Pernar Iveka i nezaobilaznoga gospodarskog stručnjaka Bulj Mireka. To bi tek bio festival demokracije i gospodarskog procvata. Mašala.

VL
Avatar dobry
dobry
20:34 14.02.2018.

Ako nakon ove, tko zna već koje po redu PLJAČKE od strane SKH=HDZ, isti dalje budu dobijali više od 5% glasova na izborima, e oni više nisu krivi ni za što, nego samo koriste priliku koju lopovima daju oni od kojih pljčkaši ovise...Isparilo preko 58 MILIJARDI tijekom 27 godina, nitko ništa ne zna, a jedini osumnjičeni van dohvata zakona i hrvatskoga krivosuđa. Suučesnici (Šeks&Co) slobodno šeću i troše dio opljačkanog koji je njima dopao.

VL
AV
Avaz
20:21 14.02.2018.

Droza mjenjaj ime u Hdz. Ako je ovo oko Agrokora sve čisto za godinu dana Hrvatska će preteći Njemačku po svemu!!!!

VL
DR
droza
19:03 14.02.2018.

Ne znam dali je namjerno ili slučajno, u članku izostavljen podatak o tome da je malim dobavljačima i OPG-ima, isplaćen dug u 100%-tnom iznosu, a velikim dobavljačima isplaćen je stari dug u iznosu od 30%. U isto vrijeme, financijskim institucijama, za sada nije isplaćeno ništa. Nemam namjeru braniti nikoga, pogotovo ove svemirske iznose koji se isplaćuju za savjetničke usluge, međutim, prije nekoliko dana na jednoj radio emisiji, nekoliko se ekonomskih stručnjaka složilo kako su očekivanja velikih dobavljača nerealna.

VL
SJ
Sve je uzalud
18:53 15.02.2018.

...nitko nije pitao hoće li AGROKOR završiti u Holandiji...

VL
RI
rimac444
20:39 14.02.2018.

Povlašteni dobavljači godinama su imali povlašteni položaj i cijene pa i sada traže povlašteni položaj

VL
Avatar Oneill
Oneill
03:06 15.02.2018.

i treba bolje sjedit nego đaba radit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.