Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKINUT SIMBOL
Povratak na članak

Pogledajte skidanje Agrokorovog logotipa sa Ciboninog tornja

Simbol nekad moćnog koncerna skinut je s tornja ni tjedan dana nakon preseljenja zaposlenika u novi prostor na Žitnjaku

Komentari 10

AB
alfonz.buric
16:47 10.12.2017.

Sada će staviti logo HDZ-ea

VL
SJ
Sve je uzalud
07:35 11.12.2017.

.............deinstalacija jednog nakaradnog sustava koji nažalost još traje ali je u drugačijem obliko"

VL
Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
16:54 10.12.2017.

simbolično skida se na dan tuđmanove smrti

VL
Avatar indigo25
indigo25
20:01 10.12.2017.

Ušao u povijest kao simbol lopovluka. Tu priču treba čim prije završiti i kompanijama dati stari sjaj. A agrokor zatvoriti.

VL
Avatar Damir
Damir
03:33 11.12.2017.

Nego sto je bilo sa Astrom? Nekad u jugi renomiranom firmom ciji je to toranj i bio? Jesu i Astru opljackali nasi vrli domoljubi u pretvorbi i privatizaciji? Ako jesu ne cudim se.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:32 11.12.2017.

sad sam totalno uvjeren da će todorić na sudu dobiti slučaj protiv naše zemlje. ovo je detroniziranje jednog vlasnika, kojemu nije ništa dokazano. ono što se vrlo lako da dokazati, jest upletenost ramljaka u malverzacije i izdavanje poslovnih tajni i namjera američkim fondovima, koji su za bagatelu dobili veliki udio u agrokoru. ramljak je svojim izbacivanjem najvećeg pojedinačnog vjerovnika, ruske banke, napravio propust koji ni jedan sud u zapadnoj europi ili onaj u washingtonu, neće ostaviti bez masne odštete. rusi su zbog njega izgubili velike novce, izbačeni iz odlučivanja, a država svojim pokrivanjem ramljaka postaje jamac njegovih, sad je to već jasno, pogrešnih i kriminalnih odluka. nema šanse da todorić izgubi svoje privatno vlasništvo, a na tu kartu igra ova ekipa. javnost je protiv todorića, jer njegov helikopter je njima najveća smetnja u životu. par slika sa ljetovanja na jahti im smeta da ne mogu spavati. to što oni sa prosječnim primanjima odlaze na ljetovanja je ok, ali todorić, on je samo 'krao'. za ovakvu konstataciju moraš imati pravomoćnu sudsku presudu. i dobrog odvjetnika. nije li vama čudno što sa niti jednog pravnog fakulteta u zemlji nemate suvislih izjava i komentar ovog slučaja, a zovu ih u svaku emisiju vezanu uz agrokor? nekome ribe mirišu, meni osobne smrde.

VL
Avatar raco
raco
09:03 11.12.2017.

Najobičnija glupost. Skidaju logo Agrokora sa zgrade koja je i dalje u vlasništvu Agrokora?, Zbogom pameti.

VL
DU
Deleted user
08:14 11.12.2017.

Tja, kaj se more. Tko visoko leti nisko pada.

VL
DU
Deleted user
21:35 10.12.2017.

Pa, pošto je logo valjda jedino kaj nije pod ovrhom, pošaljimo ga todoriću u london... btw- nije mi jasno zašto sam dobio crveni karton..... zbog usporedbe?

VL
EM
emojmile
21:36 10.12.2017.

A gdje je vlasnik? On je suglasan sa svime? Možete li objaviti promet, troškove i Ebit za 10 mjeseci? I koliko je konacan dug A.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.