Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Agenti KGB-a 1970. spalili su tijela Adolfa Hitlera i Eve Braun

Tijela su nakon otkrića 1945. Sovjeti nekoliko puta premještali, a nakon spaljivanja od Hitlerova tijela ostali su samo lubanja i dijelovi vilične kosti.

Komentari 18

OB
-obrisani-
18:23 11.12.2009.

ali uniforma mu je do jaja

VL
OB
-obrisani-
11:58 11.12.2009.

zekinho ako pod pojamom “pravi ljudi“ podrazumjevaš one čelave istetovirane idiote koji mjere vusinu kukuruza na svojim skupovima i dive se soboslikaru smješnih brkova (a ti si očito jedan od njih), onda si upotrebio krivi pojam, nisu to “pravi ljudi“ nego poluljudi.

VL
OB
-obrisani-
14:37 11.12.2009.

Isada bi mrmot trebao da zavije čokoladu i pojede je zajedno sa papirom, ali na žalost lipso je kada je izveo to junačko delo prošli put, kao dokaz ostala je lubanja ljubičaste boje !

VL
OB
-obrisani-
17:31 11.12.2009.

Uzeli rusi trofej samo Glavudzu ...kao ona nkaza u PREDATORU :)) Koji su to carevi :))

VL
OR
orisis
21:58 11.12.2009.

do sada vech znamo da je lubanja zhenska tj evina.od njezinhog adama tj. hileta ostala je samo vilica.Ali koga je to briga?Pas je bil kao takav je i hmrl...

VL
OB
-obrisani-
04:21 12.12.2009.

Ovako sam prije par godina napisao( ha,ha,ha....tada su me bezveznjakovici napali zbog jos jedne \"teorije\" zavjere.......Hitlerov tajni agent Angel Alcázar De Velasco (spanjolski Zidov !!!!!!!!!!!!!) tvrdi kako je Hitler imao dvojnika cije su tijelo “Rusi” pronasli De Valesco je bioo jedan od Hitlerovih najprisnijih suradnika(!!!???) pred kraj rata i bio je sa njim u bunkeru u travnju.On jasno tvrdi da Hitler nije pocinio samoubojstvo. Velasco je zajedno sa (((danas je poznato da je Bormann bio \"rusko\"-engleski spijun i da ga je poslije rata spasio engleski super-spijun Christofer Craighton na kojem je Ian Fleming bazirao James Bonda.A ovako izgleda oficijalna verzija,ustvari prljava urota:\" Martin Bormann in another group from the Reich Chancellery managed to cross the Spree. He was reported to have died a short distance from the bridge, his body was seen and identified by Arthur Axmann who followed the same route))) drugim nacistima, uzeo U-boat, U-313 ,svibnja 7, 1946 iz Villa Garcia, ribarskog naselja na sjeverozapadu Spanjolske i otisao u Argentinu ( “povijest” kaze kako se U-313 predao u Norveskoj svibnja/8 1945).Tu se treba prisjetiti kako su Amerikanci samo u projektu “Paperclip” prebacili u USA preko 12.000 nacista.......A sto je sada doslo na vidjelo( pogled sa Marsa je malo drukciji,ha,ha):\" Lubanja za koju se smatralo da pripada Hitleru je - ženska. Pokazali su to DNK testovi stručnjaka kojima je Rusija dozvolila pristup ostacima \"vođe\". Zbog ovoga je otkrića doveden u pitanje način na koji je Hitler okončao život. Prema povijesnim podacima Adolf Hitler ubio se progutavši pilulu cijanida, nakon čega se upucao. Rusi su kasnije iskopali spaljeno tijelo, s rupom od metka u glavi te su objavili da tijelo pripada Hitleru. Godine 1970. KGB kremirao je tijelo( ali ga je prije toga 6 puta zakopavao i odkopavao na razlicitim lokacijama), ali sačuvali su čeljust i dio lubanje. Nakon što je dobio dozvolu za testiranje ostataka, američki arheolog Nick Bellantoni odletio je u Moskvu, u državni arhiv. Osim što je otkrio da je lubanja u stvari ženska, ustanovio je da je ona pripadala daleko mlađoj osobi.(Hitler je toboze pocinio samubojstvo 30 travnja 1945.Ciokomunisti ( Sovjeti,ha,ha) zauzimaju bunker 2 svibnja.Iako su tijela Eve Braun i Hitlera bila polivena benzinom i zapaljena( nemoguce je tim nacinomu potpunosti spaliti tijelo) nije li cudno da komunjare nisu mogli razlikovati musko tijelo od zenskog)......ha ha i zasto se toliko dugo cekalo sa DNK analizom????????????????????????????????????????????????

VL
RI
riousa
08:30 12.12.2009.

Spalili tijela 1970 a ubili ga kao 1945 Pa 25 godina poslije nije mi jasno sta se to ima spalit a da su stvarno imali i mrtvog HITLERA bilo bi slika i videa koliko hoces e pa daj nesto konkretnijeije a ne cula kazala Lazu rusi.

VL
VE
veles
14:47 11.12.2009.

komunisti i vjerski fanatici su pobili više ljudi nego nacisti i sve droge svijeta zajedno

VL
MO
mozel
12:26 11.12.2009.

Kako je pisao Njemački BILD ZEITUNG da Hitlerovo tjeko nije nikada pronađeno,a da su Rusi utvrđivali jednu lubanju po zubima da bi mogla pripadati Hitleru što nije utvrđeno,tako da nema prave istine o Hitlerovom pronalasku.

VL
Avatar punkufer
punkufer
13:30 11.12.2009.

Hrpa bedastoća. Hitler je mrtav jeć 60 godina. kakve veze ima da li je njegova lubanja sačuvana ili nije?

VL
FA
faxfax
13:39 11.12.2009.

Rusi su mu tjelo spalili a ostavili komadic kosti da ga mogu klonirati kad svjet bude trbao novu bolesnu budalu.Vjest je za povratiti neznem kome treba takav info danas....

VL
BT
bili-tartuf
15:50 11.12.2009.

Adolf je prisá na Vlast, zbog Ekonomske krize u Svitu,...\"nesto slicno ka i danas....uzroci su Isti\"...

VL
RU
Rugovit
01:22 12.12.2009.

To da je Hitler kremiran se zna odavno, ali di ste baš našli sliku sa srpkim prijestolonasljednikom? Još da isto naprave s Titom pa da se konačno zatvori ta priča.

VL
OB
-obrisani-
04:23 12.12.2009.

A gdje je zavrsio Hitler??? Procitajte knjigu \"OPJB,\"(1996,OPJB= Operation James Bond)od Lieut. Commander John Ainsworth-Davis(alias Christopher Creighton). U toj knjizi on opisuje kako je skupina od 150 s specijalaca pod komandom Ian Fleming-a i Davisa izbavila Martina Bormana iz Berlina 1 svibnja 1945 upotrijebivsi camce..Prema toj knjzi Bormann je zivio pod laznim imenom u Engleskoj sve do 1956 kad je otisao u Paragvaj gdje je preminuo 1959. Znaci teski kriminalac odgovoran za tzv.holocaust i drugi covjek Reicha je bio britanski spijun ( o Hitleru kao masonskom dvostrukom agentu,sleeperu sam pisao nekoliko puta).\"OPJB\" sadrzi i pismo Ian-a Fleming-a iz 1963 koje jasno potvrdjuje da je Creighton spasio Bormana.Knjiga isto sadrzi fotografiju pisma od Winston Churchilla iz 1954 u kojem on dopusta Creightonu objavljivanje tog dogadjaja poslije Churchillove smrti,sa izuzetkom onih stvari KOJE SE NIKADA NE MOGU OBJAVITI( \"omitting of course those matters which you know can never be revealed.\" ).Prema Creighton-ovom navodu Borman je sjedio u privatnoj lozi za posjetitelje u Nuremberskom sudu,kad su ga u \"odsustvu\" osudili na smrt.(str.243) ha,ha,ha ,uvijek sam tvrdio kako je stvarnost mnogo cudnija od SF).Od ruke \"nacista\' ,ustvari tajnih britansko-masonskih agenata Hitlera i Bormana( postenjacinu imirotvorca Rudolfa Hessa su na prevaru poslali u Skotsku) stradali su milijuni Nijemaca. Zidovi su protjerani u Izrael a vecina drzavne i privatne imovine zavrsila je u dubokim djepovima Illuminaticiomasona.( a la Rothschild & Co.Sjetite se Heinrich-a Muellera koji je pokradeno blago i umjetnicke slike prevezao u USA gdje je zdusno sluzio CIAqeidu onog cionistu Trumann-a )

VL
RI
riousa
08:22 12.12.2009.

Nevijerujem ja u to. Danas najveca sila svijeta nemoze da nadje jednog covijeka OSAMU BIN LADENA pa su slagali da su bili na mijesecu pa nevijerujem da su uhvatili SADAMA ko zna ko je to bio imo je dvojnika koo zna koliko pa onda kao teroristi oteli avione i zabili se u zgrade a veliko je pitanje sta je istina uglavnom hocu da kazem da svaka vlada laze narodu i lagat ce ubuduce. Stani malo HITLERA uhvatit ili ubit ili dozida dotijerat zapitajte se malo . On ako je bio u BERLINU tadkad je napad bio ja nevijerujem pa nije on glup. Nikad njega nasli nisu lazu samo medijima ja garantujem da je on zivio cijeli svoj zivot negdje. Neko da HITLERA ubije nebudi smijesan ja ja a nemogu danas osamu da nadju ha ha svi samo lazu.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
11:18 12.12.2009.

Čim je članak o nacizmu odmah kao muha na govno doleti šaman sa planete rata...

VL
RU
Rugovit
01:41 13.12.2009.

c@n@jisraM, manje gledanja Bonda i čitanja znastevene fantastike, a više čitanja povijesti.

VL
LI
Libela
03:33 13.12.2009.

Ovi jugonostalgičari misle da nas zanima princ Pavle.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.