Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvoj gospodarstva
Povratak na članak

Agencija u Koprivnici razvijat će visoke tehnologije


InnoTechKC, Tehnološko-inovacijski centar Koprivnica, bit će fokusiran na podršku malim i srednjim poduzetnicima ili onima koji to tek namjeravaju postati, a ubuduće će postati gradska razvojna agencija

Komentari 7

Avatar tkozna
tkozna
16:42 07.11.2013.

Pozivaju se stranačke kolegice i kolege da uplate zaostalu članarinu i donesu spiskove perspektivne djece koji su završili visoke škole ili će uskoro završiti. Tko ne ispuni uvjete zadane u pozivu neće biti podoban. Molimo opoziciju da ne unosi nemir svojim tzv. kadrovima!

VL
MU
mudadojaja
20:55 07.11.2013.

Mrleove kučne čarolije

VL
LA
lajavica1
14:29 08.11.2013.

Sve Ok jedna ustanova više manje svejedno netko će se tamo zbrinuti (čitaj podobni kadar). No ako zeznu znaju li da sa EU nema šale da se novci vraćaju ako se koriste nenamjenski nije to gradski proračun pa da se grabi bez reda i smisla. Tko će vratiti te novce? Koprivničanci?! Gradska vlast se ne bi više trebala igrati sa strpljenjem građana ovak i onak građanima Koprivnice je puna kapa.

VL
DU
Deleted user
09:55 08.11.2013.

Inicijativa je dobra, ali pravac ne. Nije dobro osloniti se na razvoj gospodrastava na prehranu i farmaciju. Da je to tako, je činjenica da je HR u duboj krizi i bez otvaranja novih proizvodnih pogona će se agonija samo produbiti. Da bi se klima poduzetništva ponovo razbuktala potrebno je stvoriti uvjete (smanjenje poreza PDV, smanjenje poreza na dobit, olakšice, školovanje kadrova, korištenje fondova EU, krediti banaka s kamatom 1 do 1,5% itd.). Trebalo bi promijeniti zakon o radu koji štiti radnika, ali ne štiti neradnika.

VL
Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
14:22 08.11.2013.

Ljigavijeg ljigavca od ovog Mišela Jakšića treba povećalom tražiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.