Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaboravljen u propisima
Povratak na članak

Agaresovu eutanaziju zaustavio je DORH, a veterinarska inspekcija već dvije godine drži ga zatvorenog

I dok iz Državnog inspektorata tvrde kako je pas pod nadzorom prema zahtjevu Državnog odvjetništva, oni kažu da nisu postavili nikakve uvjete o držanju psa niti imaju te mogućnosti

Komentari 9

Avatar Tombstone
Tombstone
14:30 03.03.2021.

Dakle nitko nije vigio sto se desilo. zasto je pas napao dijete. Situacija je delikatna, napad na dijete je ozbiljna stvar, no sto je uzrok? Osobno sam vidio sto su djeca u stanju napraviti psu, vidio sam dijete kaku gura harpun puske za podvodni ribolov psu u anus, pas reagira i majka dotrcavsi bez da je vidjela sto se desilo uzima metlu i prebija psa. Radilo se o malom Pudlu pa je reakcija bila samo lajanje, no bez bilo kakvog ispitivanja sto se desilo pas je platio kaznu. Naravno da je poceo izbjegavati doticno dijete sto je izazvalo cudjenje i negativne reakcije roditelja. No to je samo jedan primjer. Treba znati i upozoriti djecu sto ne raditi psima, no i poznavati psecje reakcije. Kuja svoju mladuncad kad pretjeraju s nepodobstinama primi ustima (ne moze drugacije, nema ruke) za siju i protrese ih.

VL
Avatar CUBE
CUBE
22:02 03.03.2021.

I Koprivnica ima svog Meda samo što ovaj grize umjesto da laje 🐕

VL
DU
Deleted user
21:06 03.03.2021.

Zasto neki psi agresivno reagiraju na djecu nije skroz jasno , ljubomora ?, pokazivanje nadmoci ?, iritacija?, . Ali jos je manje jasno zbog cega roditelji tako male djece imaju potrebu drzati pse koji se u nekim situacijama osjecaju dominantni i prema vlasniku ?!

VL
DL
dvanaest_legija
12:55 03.03.2021.

Ovako velikog i opasnog psa koji je ugrizao dijete trebalo bi odmah eutanazirati, bez rasprave. Danas se životinjama pokušavaju dati ljudska prava. Došla su perverzna vremena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.