Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojnici na ulicama
Povratak na članak

Afganistanski izbori održani u relativnom miru, premda je izlaznost mala

Talibanski pobunjenici napali su nekoliko biračkih mjesta u raznim dijelovima zemlje, nastojeći omesti izborni proces, no snažne mjere sigurnosti spriječile su veće nasilje kakvo je znalo obilježiti prethodne izbore.

Komentari 2

Avatar Dumen
Dumen
09:33 28.09.2019.

Zanimljivo .

VL
TO
Toni66
15:14 28.09.2019.

Afganistanci "biraju predsjednika". Blago njima odkada im cijela zapnjaćka demokracija donese sreču i pamet već punih 18 godina .. "Talibani" prijete napadima, nevjerovatno i super sranmotno koji napor novac žrtve i vriejme uloženo ratom Qvantanom pritiv bosnogih nepismenih nikako naoružanihužanih ; ako uglavnom sa nožem - koji i poneki super starim kalašnjikovim sa par metaka . Koliko ono Rsija se sramotila i izgbila rat sad NATO + Amerika + prijatelji arpi svi tehnika naoružanje znanje i pola Afgana koji su prekršteni u demokrate te ih slušaju i prate . Rezultat , pitam se namjerno tako i drugačije nikako . Dok je Teritorijalista sa njima rat voditi nikaovi gubitci u 18 godna a na strani Afgana koliko 500 -700 .000 i ratuju dalje do zadnjega kao indijanci . Na krju ostaju udivice - bez marama i burki - sloboda jškoju im donese Amerika .. Naravno djece trorista izginulih isto nitko ne piše jel to nije red ili koga briga !!!Buduće generacije če imati opet teren za vježbe i uzgoj Bio produkta koji tamo uspijeva !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.