Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera "suhi led"
Povratak na članak

Potvrđena optužnica protiv Šostara

Istražitelji sumnjaju da je Šostar od početka 2006. do kolovoza 2013. odobravao "neosnovana plaćanja" tvrtki čiji su vlasnici Ljubić i Žonje, iako je znao da čišćenje metodom 'suhog leda' neće biti izvršena

Komentari 6

Avatar dobry
dobry
13:11 14.03.2018.

Je li ovaj štogod u rodu Boži Ljubiću, saborskom zastupniku iz Hercegovine!? Evo klasičnoga primjera kako herc.egma.fija u Hrvatskoj, posebice Zagrebu, djeluje u punom "sjaju" i maksimalnim kapacitetima. Ovo je klasičan primjer Bandićevog načina "rada"! Plijen se djeli među "rodjacima" plemenskog klana iz hercegovine, a Zg Holding je mini Agrokor, pomoću kog desno krilo HDZ-ja---herc.egm.afija izvlači novce uz blagoslov capo di tutti capi-Banditosa i kuma mu Vase.

VL
KR
Krotila
14:08 14.03.2018.

hapsite i sudite bez milosti U ime opljačkanog naroda

VL
AE
Aedes2017
13:01 14.03.2018.

Malo čega su Šoštar,LJubić,Žonje ... mogli na svoju ruku učiniti a kamo li ,,trošak,, od nekoliko desetina miliuna kuna! Tolikii maher NE postoji u DDD branši.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.