Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Remorker
Povratak na članak

Počelo s HGK, a završilo s HAC-om

Fiktivnim ugovorima izvlačili su novac preko austrijskog računa češke tvrtke

Komentari 19

JU
Jurica1050
20:14 06.06.2015.

Država je pokradena , novci pospremljeni na sigurno , poduzeća opljačkana i devastiran, radnici na burzi a sada svi nedužni . Kriminalna organizacija je puno učinila u svojih 20 godina vlasti !

VL
Avatar ivica48
ivica48
09:11 07.06.2015.

Ovi likovi navedeni nikome nije oduzeta imovina sram bilo nase sudstvo

VL
BR
brankomatak660
09:05 07.06.2015.

Glavno da je ruka na srcu

VL
MA
Malenkost
08:28 07.06.2015.

Kakvi Likovi! Strasno! HR je lopovska drzava- za plakati je. Napusti Balkan cim prije!! I danas slicni agiraju - jos cekaj da ih se razotkrije. Zbilja svih Balkanaca. Svi bi krali "da mogu". Lopovi su u stvari dugo cak i obozavani od sireg kruga gradana HR - jer "dobro su se snasli - ili cak oni su sposobni". Samo promatranje takvih likova -lopova je jako interesantno- i Indikator najveceg zla koji je u mentalitetu HR puka nazalost duboko pa cak mozda i nepovratno ukorijenjen. Prevara, podmicivanje, kupovanje diploma, kolokvija ili ispita, namjesanje radnih mjesta ... itd, je kao ispuniti Loto. Nema ama bas nikakve svijesti nego prvladava misljenje da je to sasvim normalno. U Novinama ili TV ili od politicara ili od "Akademika" (npr. HAZU) nista se bitnijega ne cuje. Ovo katastrofalno u prvom redu moralno stanje HR Nacije jedva da se analizira a kamoli da odgovorni ili nadlezni brzo i efektivno rade na izkorijevanju ove maligne Anomalije HR drzave. Bivsi Predsjednik- Glazbenik- Slkadatelj- Pravnik i Agnostik samo se je izjasnjavao kao neki civilni Papa. Verbalno je za vrijeme svog mandata gledao zadovoljiti sto vise mogucih "Biraca" ali se nikad nije uhvatio bitnih i gorucih Tema. Sad potmandatarno ima politicke Aktivitete i Ambicije, dakle priznaje da je kao Predsjednik bio politicki Eunuh- sve je znao- ali nije imao s cim- te je samo promatrao sto drugi rade. Sad mu se cini da bi i on mogao! A sto reci za Kolindu! pa dosta paralela s onim bivsim "Sjedokosim" Eunuhom. Osniva razna i mnogobrojna Vijeca- koji je trebaju savijetovati gotovo na svim poljima. Winston Churchill bijase upitan zasto on ne osniva vijeca Eksperta nasto on odgovori: Deva je trebala biti u stvari konj, Ali sve je planirano, zacrtano i ostvareno od vise vijeca koji su vijecali mjesecima u nebrojnim sjednicama i do kasne noci. A resultat je zivotinja koja je ruzna, lijena, spora te gdje se treba sjediti i jahati tu je velika grba. Bravo Kolinda.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
09:39 07.06.2015.

desnu ruku na srce lijevu u proracun..ahahhahah

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
10:40 07.06.2015.

G. Neos, na slici je HDZ ili se varam? Ili su sad ovi hdz-ovci neki novi?

VL
NA
Nadalinaaa
10:02 07.06.2015.

Da se izvade sve afere koje kupe prašinu u ladicama DORH-a ne bi samo pedro Sanader ležao u zatvoru. Ovako imamo selektivnu i tempiranu pravdu koja koristi samo drugim klanovima, a ne narodu. Zato, čišćenje treba početi u pravosuđu.

VL
ĆA
ćaćaća
10:36 07.06.2015.

izgleda da je preuzimanjem jl od strane odvjetnika hanžekovića vl preuzeo ulogu jl...

VL
Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
10:51 07.06.2015.

žalosno je to što desničari opravdavaju ovakve lopove koje se po njima ne može nikad optužiti ni osuditi jer su uvijek neki izbori i mogli bi naštetiti njihovom voljenom hdz-u kojeg je sud proglasio zločinačkom organizacijom

VL
AS
asas
11:31 07.06.2015.

bitno da su im ruke na srcu hahaha

VL
MO
Modus
13:45 07.06.2015.

veliki hrvati i domoljubi... jedna ruka na srcu a druga u tudjem djepu!!!

VL
IS
istri
11:53 07.06.2015.

Imam osjecaj da drzeci ruku na srce istovremeno misle na vraga.

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
16:56 07.06.2015.

Lopovi, to sve u zatvor, ajmooooooo!

VL
Avatar comparator
comparator
09:02 07.06.2015.

Materijalni dokazi gospodo ? Bez love nema dokaza i sve je to onda smiješno i nevjerodostojno. Ove optužbe ma koliko dobro i logično izgledale trebaju imati materijalnu podlogu ,a ne rekla-kazala nagađanja. Sve današnje optužnice pa i one protiv kriminalaca tj ubojica iz Fine srušene su radi nedostatka dokaza. Nije li to dokaz o pogrešnom političkom pristupu pravosuđu. Sve se može prevenirati porezima iz kojih se vidi trag novca . Ondje gdje se gubi taj trag sigurno je upletena politika . Politika danas namjerno izbjegava uvođenje fiskalne konsolidacije radi vlastite koristi. Izvlačenje novca koje danas radi SDP sutra će kontrolirati HDZ. Njima jednostavno paše status quo. Pravosuđe je dakle danas u rukama SDP-a koji bi po logici onda bio dio zločinačke organizacije SDP .

VL
HR
hromcan
09:59 07.06.2015.

Možda je kriv ali me jakoooo smeta vrijeme podnošenja optužnice.Cvitane KOMUNJARO

VL
NE
neos
10:10 07.06.2015.

Neću ni čitati tekst. Zašto ? Pa zato što partiji koja je stvorana na laži i živi na laži ne dam da me ikada više truje. Osim toga znam da je izvor zla i korupcije i krađe ista ta partija i znate što ? Tko god je pokušao u Hrvatskoj spasiti neki novac od te sotonske partije koja sve radi protiv Hrvatske našim novcem, taj je za mene junak. Lustracijom do zdravlja ! HDZ će provesti Lustraciju ? Živio HDZ !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.