Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Afera paketići'
Povratak na članak

Pogledajte kako se ministrica Murganić branila u Saboru: 'Nemojte klimati glavom!'

Ministrica Murganić kaže kako je strašno da u javnom prostoru ima toliko dezinformacija.

Komentari 141

CA
carlo20
13:09 08.12.2017.

Posao 90% medija u Hrvatskoj je dezinfornmiranje javnosti i pokušaj rušenje vlade i ministara poluinformacijama, spinovim, lažima i konstrukcijama. U Hrvatskoj je 90% medijia i novinara na strani SDP-a koji je napustio sabor kada se proglašavala novisnost Hrvatske i ljevicee koja mrze Hrvatsku,, Hrvate katolike, dijasporu i Katoličku crkvu. 90% medija i novinara u Hrvatskoj služe partiji i istočnim susjedima, npr. index i Matiju Babića je od propasti spasio velikom financijskom injekcijom Veselin Jevrosimović, Dačićev i Vučićev bliski prijatelj i financijer. NOVA-u tv je nedavno kupio srpski tajkun Dragan Šolak, u večernjak i 24 sata je ušla adria media group u vlasništvu Aleksandra Rodića (vlasnik kurira). NET-om drma Pavić kojg je partija desetak puta spasila od Remetinca, na RTL, Jutarnjem, HRT-u 90% zaposlenih ljevičarskog svjetonazora. Uglavnom, posao 90% medija i novinara je blatiti Hrvatsku, širiti apatiju i depresiju, prodavati laži i izopačene konstrukcije, spinove, pokušati utjecati svim silama na javnost, prodgojiti Hrvate i nametnuti im jugo- komunistički ili prosrpski mentalni sklop te uništavati svakoga tko je partiji trn u oku.

VL
DU
Deleted user
12:58 08.12.2017.

Levičari su spremni preko mrtvih gaziti i iskorištavati siromašnu djecu za svoje politikantske ciljeve.

VL
JA
Jania
12:48 08.12.2017.

Koja jadna oporba ako ne mogu staviti na dnevni red ništa više od promotivnih darova u ukupnoj vrijednosti 2000 kn! Pa veću su vrijednost danas pojeli Mrsić,i Stazić i Panenić danas za gablec u saborskoj kantini. Koliko buke ni oko čega.

VL
DU
Deleted user
14:29 08.12.2017.

I sada bi nas moralu trebao učiti unuk četnika Đuića . Jadna li s8 zemljo Hrvatska .

VL
BI
billynik
15:31 08.12.2017.

Najveći je problem što je to katolički vrtić, recite to javno, ionako svi znamo što boli komunjare.

VL
DU
Deleted user
14:24 08.12.2017.

Pitam se samo gdje je tu pravobraniteljica za djecu jer ovo je napad na dostojanstvo djeteta . Kako nije sramota ovih komunističkih smradova koji su desetke milijuna prevarili državu za porez koji je otišao u zastaru . Mrsić sa svojom ženom pokrao državu a ovdje bi oduzeo djeci svetoga Nikolu samo za.to što idu u katolički vrtić. Smeće komunističko

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
17:52 08.12.2017.

Ovaj Sabor je uvijek prazan ili poluprazan, kako to i zasto?

VL
KA
kajbiti
15:25 08.12.2017.

Danas su osobne invalidnine povecane 20% kao i naknade njegovateljima. Osobne invalidnine vise nece ovisiti o tome da li invalid radi ili ne. To se odnosi na civilne invalide i invalidnu djecu. Taj zakon se nije mjenjao od 91. Eto malo vijesti iz ministarstva soc skrbi o kojima nismo danas culi nista.

VL
CA
carlo20
14:21 08.12.2017.

Mogu shvatiti novinare i vas dežurne sdp komentatore koji obamanjujete ciljano javnost, ali zar je moguće da bivši ministri SDPove Vlade ne poznaju niti elementarne osnove funkcioniranja EU fondova? Europski socijalni fond kao i Fond europske pomoći za najpotrebitije ima ugrađenu komponentu financiranja tehničke pomoći i promidžbe samih tih fondova. Dakle, vrlo je jasno objašnjeno kako su sporni ‘paketići’ koji su podijeljeni u katoličkom vrtiću financirani iz tih Fondova ali iz sredstva namijenjenih ZA PROMIDžBU samih fondova. Plastično rečeno da i ti vrlo bivši ministri shvate : paketići su promotivni materijal spimenutih fondova, financirani su iz tih istih fondova iz dijela predviđenog za promidžbu, i ne, promotivni materijal koji promiče Fond europske pomoći za najpotrebitije se ne dijeli samo najpotrebitijima. Već se promotivni materijal dijeli široj javnosti. Umjesto da pohvale ministricu Murganic što je našla vrlo inovativan način korištenja sredstava za tehničku pomoć i promidžbu, te i to iskoristi na način da to ide u obliku poklončića za djecu, SDP, i to bivši ministri, to koriste kako bi politizirali, ali i pokazali nevjerojatnu količinu neznanja..

VL
GR
gradjaninhr
13:00 08.12.2017.

Ministrica Murganic zasluzila je smjenu, jer je postupila protiv pravila. Opravdanja nema. Sada smo u EU i tu vrijede druga pravila ponasanja. Ovakve stvari su neobranjive.

VL
Avatar Ronin
Ronin
16:52 08.12.2017.

Eto, nama mora dolaziti Europska komisija da utvrdi šta je to bilo sa paketićima. Toliko o sposobnoj i poštenoj vladi. Je li vas SRAMOTA??

VL
DU
Deleted user
17:30 08.12.2017.

Ne može zadrta HDZ-ovka protiv sebe.

VL
BM
branko.mihalic1
14:42 08.12.2017.

danas ja svatko ministar većinu nebi poslao po burek kolko su sposobni

VL
NA
ntahir_abut
17:12 08.12.2017.

Jadna ti majka i država ako na javnoj sceni figuriraju kokoši kao što je ovaj mućak od Mađerićke Fino se obogatila preko HDZ-a

VL
BU
Bubalamala
14:53 08.12.2017.

Htjeli su darovati djecu najpodobnijih a tekst je glasio najpotrebnijih pa su provaljeni a bakica je pokušala na galamu braniti ne branjivo !

VL
MA
Machak
14:48 08.12.2017.

Ovi stvarno vode hibridni rat protiv hrvatske javnosti - ovo je gore nego u Sjevernoj Koreji jer nas uvjeravaju da nismo vidjeli ono što smo vidjeli i da nismo čuli ono što smo čuli. Mađerić vjerodostojna? Ma dajte....

VL
CW
cwitann
13:35 08.12.2017.

Hrvatska vlada radi u interesu Hrvatskih građana posebno Hrvata, to se vidi u bježanju Hrvata iz Hrvatske, vlada da bi to ublažila povećala je minimalnu neto plaću čak za 135 kuna, što će zaustaviti val bježanije mišljenje je razboritih vladara. Ta svota novca od 135 kuna silno će obogatiti osiromašene radnike, i dat će im motiv da ostanu ovdje i da sa zadovoljstvom budu iskorišavani od domoljubnih tajkuna. Nažalost ovo je istna i vlada smatra jedan od većih svojih reformskih poteza. Kad su u pitanju POTEZI, čini mi se da vlada poteže Hrvate za nos, i polako postajemo slični slonovima, jer od potezanja nosa raste nam surla...

VL
ST
stefj
13:34 08.12.2017.

Hm, ovi stvarno nemaju niš pametno za raditi ili reći... Mislim da SDP najviše smeta što je to Katolički vrtić, a ministrica ne zna ili ne želi objasniti. Jednostavnije je da dođe inspekcija EK pa razrješi stvar, nego tu slušati političare kako se natežu oko gluposti.

VL
KO
Kora
13:10 08.12.2017.

To je najgnusnija afera u slobodnoj HR jer se radi o potrebitoj djeci! Da ima zrno dostojanstva, sama bi dala ostavku! A sigurna sam da će je bog kazniti!

VL
DU
Deleted user
13:11 08.12.2017.

Trebala je ponuditi ostavku, ne samo radi tih poklona, nego radi toga što je loš sustav socijalne skrbi učinila još lošijim. Afera s poklončićima poklopila se s obznanjivanjem podatka da je iz najvećeg doma za napuštenu djecu u godinu dana usvojeno jedno dijete. Zašto sredstva "za promociju" ne koristi za promociju udomiteljstva i posvajanja djece.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.