Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskol u Europskom parlamentu

AfD-ovac Krah doveo do kraha kluba radikalne desnice u EP-u

23.05.2024.
u 19:16

Francusko Nacionalno okupljanje liderice Marine le Pen prekida suradnju s njemačkim AfD-om, jer je nositelj liste AfD-a za EU izbore Maximilian Krah relativizirao nacizam

Komentara 5

Avatar Dars
Dars
13:28 24.05.2024.

Shvaćam relativiziranje nacizma, no što je ne s relativiziranjem komunizma, nego čak sa od medija i lijevog dijela politike prihvaćenim komunizmom?

RA
radijatori
11:13 24.05.2024.

Sve više se po svemu čini da je AFD kontrolirana oporba. Kao nekadašnji Đapićev HSP kod nas, kad je HDZ odlučio da im više ne treba, jednostavno se raspao.

DU
dufour
07:01 24.05.2024.

Na sreću, gospodin Plenković vodi pametnu politiku vezanu uz imigraciju: drži nas na dnu EU po razvoju, tako da u HR nitko osim Indijaca i Nepalaca ne dolazi i ostaje. Za Europu me bas briga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije