Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaći konzorcij za spas koncerna
Povratak na članak

Adris vodi glavnu riječ oko Agrokora

Nagodba je predviđena za travanj 2018. godine, međutim predstavnici dobavljača željeli bi da to bude puno ranije

Komentari 14

DU
Deleted user
07:45 18.09.2017.

Todorić i Tedeschi djeca su komunističkih očeva! Prve milijune su naslijedili od izvanzemaljaca i po njima dobili božanske moći i stručnost za opstati na tržištu. Treba znati i nakon što potrošiš sve milijune od „poticaja“, od kreditiranja, od nepovratnih kredita, do neplaćanja poreza, biti moćan. Ovo su prvaci hrvatske ekonomije! Oni će Hrvatsku spasiti!

VL
ZV
Zvjerko
08:37 18.09.2017.

A viđe "kreme društva"! Da mi je vidjeti porjeklo njihove imovine i što su radili prije rata.

VL
Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
08:07 18.09.2017.

Jao biće novog lopovluka i prevare. Utjecajni pravi hrvati se skupljaju.

VL
UU
uhljeb u holdingu
07:18 18.09.2017.

Zahvalimo Todorićima i bivšim Vladama što će nam dovest Kineze, Arape i ostale strance da im robujemo, pa nitko od njih ne dolazi tu iz ljubavi.

VL
DU
Deleted user
08:42 18.09.2017.

Tu grupu porezna uprava najprije treba dobro pročešljati da se vidi dali plaćaju sve poreze. Osim ako su i oni kao agrokor nedodirljivi. Pevca su na samu riječ mjenice uhapsili pa su nam svima na nos stavljali kako je zločest jer je izdavao mjenice.

VL
VI
Vito
10:12 18.09.2017.

Domaći konzorcij za spas koncerna Adris vodi glavnu riječ oko Agrokora Nagodba je predviđena za travanj 2018. godine, međutim predstavnici dobavljača željeli bi da to bude puno ranije 18. rujna 2017. u 06:12 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ???????????????? ::::::::::: Turizam Maistra Adria Resortss - Osiguranje Croatia osiguranje - Zdrava hrana Cromaris - Nekretnine Abilia :::::::::: TDR je najznačajniji dio Adris grupe, jedne od najvećih hrvatskih korporacija. ::: TDR je u Vlasništvu Engleza. - država se u listopadu 2015 za TDR odrekla poreza kako bi ju što jeftinije prodali nakon odbitka obveza __ Ostali vlasnici nisu poznati, jer se "skrivaju" iza oznaka "d.d." __ I sad takva organizacija, bez pravog imenovanog vlasnika, stavlja "šapu" na organizaciju kriminalaca pod vodstvom todorića kao bi njega spasili i uspješnije opljačkali Hrvatsku.

VL
Avatar indigo25
indigo25
10:17 18.09.2017.

Sad je već sve malo jasnije. I lex agrokor i zalaganje političara da (spase) agrokor. Sve polagano isplivava na vidjelo. To je samo još jedna velika afera.

VL
SR
srajic10
14:29 18.09.2017.

Najgora od svih privatizacija u Republici Hrvatskoj je Markovićeva privatizacija po kojoj su udbaši i udbaški sinovi pokrali Hrvatsku i hrvatsku imovinu a da nisu imali više od obične službeničke plaće. Tako su se obogatili Vlahović, Cucurin, i mnogi drugi. Tako su priatizirani Tvornica duhana Rovinj, Zagrebačka banka, Privredna banka i još neke najvitalnije hrvatske tvrtke. I sad takvom udbaškom kriminalnom društvu predati Agrogor. To bilo samouništenje hrvatske privrede.

VL
MI
miso
08:31 18.09.2017.

Sjaši Kurta da uzjaše Murta! ... Dok se u Hrvatskoj ne provede Poravnavanje vlasništva treba zakonski zabraniti svako trgovanje s vlasništvom. Tek oni koji su na zakonite načine stekli svoje bogatstvo mogu dalje trgovati vlasništvima. ... Inače, prijeti opasnost da se lopovluk može dalje pojačavati.

VL
DU
Deleted user
13:32 18.09.2017.

nema stabilnosti u okrupljavanju već još gori lex za par godina

VL
SV
svojaja
08:49 18.09.2017.

Ovi ljudi su pregloopi, njima zapadnjaci ruse i Agrokor i njihove kompanije da ih sve skupa istrijebe i da oni im se usele u kucu. Naravno da se to ne smije raditi, protiv Agrokora su Rusi podigli optuznicu, ne mozes rasprodavati i kupovati tudje vlasnistvo. Rusi imaju tu preko miliardu eura svoga vlasnistva u Agrokoru, ruska Sberbanka, plus druga ruska banka iz Austrije. Plus sve ostale banke. Ta je komapnija citava vec u tudjem vlasnistvu, ne mozes baratati tudjim vlasnistvom. Agrokor je potpisao ugovore sa Rusima kada su uzimali kredite, da ce poslovati na hrvatskom i na ruskom trzistu i raditi u interesu dviju zemalja. To su bili uvjeti i garancija za investicije i medjusobnu suradnju izmedju njihovih zemalja. To im Rusi sve imaju crno na bijelo u rukama, ne mozes varati banke, poslovne ljude i medjunarodne sudove, to ce njih preskupo kostati u suvome zlatu. Jos su oni prevarili banke, dostavili im lazne podatke o poslovanju kompanije. To je uzas sto oni rade, i jos im nije dosta, jos dublju guraju zemlju u jos vecu septicku jamu. Katastrofa. Ovi ako se upetljaju i njih ce razvaliti banke i medjunarodni sudovi, a to im podvaljuju strane korporacije da ih pometu sa trzista sve skupa i oni im se uvale u kucu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.