Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa
Povratak na članak

Adlešič: Haag će nas osuditi i za komadanje BiH

Optužnica protiv Hrvata iz BiH tvrdi da su Tuđman, Šušak i Boban bili na čelu zločinačkog pothvata u BiH

Komentari 252

KT
Karika Tura
12:19 19.04.2011.

19.04.2011. u 12:09h bhorvat je napisao/la: 19.04.2011. u 12:00h cvrcak2010 je napisao/la: Kao prvo svi od 90--te su izdajnici. Tko sumlja u moj navod nek pogleda stanje u drzavi. Jednom bogata i napredna SRHrvatska je bacena na koljena, na povrsinu je izaslo par-sto bogatasa, a sve ostalo je jad i bijeda. Sto se rata tice, nemamo mi sto dokazivati. Startno je bio obrambeni, a nakon toga je prerasao u smrdljivi, kradljivi i izdajnicki. JA NISAM napravila pretvorbu u srcu rata , surovala s Milosevicem i izdala i pokrala svoje drzavljane.\' Sto se BiH tice...da, tocno je Tudjman je dijelio BiH. Smjenio Stjepana Kljujica i krenuo u agresiju. Susak...ustasa i desna ruka Tudjmana. Milosevic-djubre koje je zapad kupio i djubre koje je naislo na istomisljenika u Hrvatskoj. Mi smo svi imali Ustav iz 1974. godine, sretne i mirne ljude, nacionalizam pod cvrstom cizmom. Mogli smo se svi odvojiti i zivjeti i dalje normalno. Mogli smo se i neodvojiti i biti i dalje Jugoslavija i zivjeti mirno i normalno.Da par gladnih i pokvarenih komu-njara nije zakljucilo da je za NJIH Kapitalizam puno bolje rjesenje. Da ne zele biti umirovljenici, da ne zele biti mali socijalistcki i placom ograniceni direktori. Socijalizam koji su stvarali...su i unistili. Cim je umro onaj kome je bilo jednako stalo do svoh naroda i narodnosti bivse nam Jugoslavije. I zato sve izdajnike treba procesuirati. Od Hrvatske do BiH i Srbije. Svatko svoje. I ***************************** Ma naravno, svi su izdajnici po tebi jer su izdali i nisu obranili komunizam :)))) Koja si ti glupača pokvarena. Da nije bilo rata svi bi vi u naročito esdepeju i sad na pantivčaku bili u europskoj lustracijskoj hajci eliminirani. A vidi se s pravom. ************************************* Jedan 80 milijunski Iran ne može se obraniti ali bi \"jugosloveni\", umjetna nacija obranila svoju diktaturu s toliko različitih naroda nenaviklih na demokraciju. :)) Jedna diktatorska Libija nije u stanju obraniti se od Zapada ali to bi \"bre\" uradila jedna usrana Jugoslavija kojoj se raspala vojska ko kula od karata i prešla na stranu Srba :)))))))))))

VL
BI
boli istina
15:29 19.04.2011.

bili istina

VL
M1
marin_11
20:34 19.04.2011.

Što se ova javlja - pa ona je prije 5 godina dok je Gotovina bio u bijegu na pitanje da li bi prijavila Gotovinu policiji da ga vidi rekla: \"pa naravno da bih ... \" Izdajnici !!!!!

VL
Avatar MK
MK
11:39 19.04.2011.

...A je li je tko osuden za komadanje Hrvatske? Kao na primjer Milan Martic ili Damir Kajin?

VL
VE
velikazmija
23:48 04.11.2011.

alien i što misliš ko je spasio bihać da ne bude srebrenica 2------------iš-

VL
OK
okus
11:58 19.04.2011.

Tak je Miha.

VL
MA
mateja23
12:10 19.04.2011.

AGRESIJA: Ko god da je pratio bilo sta od sudjenja, a nije bilo potrebno gledati svaki dan, nego jednom u nedelji samo nesto procitati o tome, mogao se uveriti u svu apsurdnost odbrane sto olujnih generala sto i ovih HVO generala. Oni suoceni sa brdo dokaza, svedocima, sto privatnim licima, sto UN oficirima, sto i HRoficirima, sto brionskim transkriptima, sto snimljenim audio trakama gde jasno cujete predsednika Hrvatske g.Tudjmana, kako \"sad je sansa da uspostavimo Hrvatsku u banskim(banovskim?) granicama\", hVO generali bas kao i olujni genrali, negiraju to sve, i pricaju price koje su inace po HR medijima i javnosti bile pricane zadnjih 15 godina.... Kako te price nigde ne prolaze osim u HR, tako je i doslo do presude za olujne generale, i javnost eksplodirala, jer jasnost je na zalost poverovala u te glupposti, poput dobrovoljnog odlazka, i svih onih jadnih prica HR vlade... Sad, posledice ce doci za to, to je sigurno, ali na sudjenju HVO generala, zlocinacki poduhvat je jos najmanje sto HR treba da brine, ono \"agresija\" je mnogo opasnije, jer ce HR biti direktno osudjenja za pokusaj otimanja teritorije, a to ce odjeknuti jos gore, pa ce se HR naci u sndvicu problema izmedju 200 000 proteranih sa sopstvene teritorije, do otimanja tudje teritorije, a obe su podlozne daljnoj sudskoj raspravi, i naravno \"odsteti\".. Za olujne genrale je vec kasno, i sve ove price o \"diplomatskoj ofanzivi\" su price za javnost, svako ko ima 5 minuta pravnog obrazovanja, zna da se takve presude nece oboriti, ako uspeju izvuci koju godinu manju za generlae, to ce biti maksimim, ali moze otici u suprotnom pravcu, i da generlai dobiju vise....Ne bi bilo prvi put.... A ovo za BIH, je sramota za HR vladu, i odbrambeni tim, koji se svoju odbranu bazirao na gomili gluposti u koje ni petogosnjak pord onoli dokaza, ne bi poverovao... Kuda to srlja HR, kako je to sebi u opste i dozvolila, kako ce odreagovati EU, kada HR obore i za Bosnu, kako ce odreagovati BIH kada dobije na pismeno (napokon) da je \"izvrsena agrsija\", kakve ce posledice to ostaviti, ostaje da se vidi, ali to sto HR sad radi, je kontra svake logike, misljenja, razuma... Ovo radikalno ponavljanje \"svi smo mi sad zlocinaci\" vodi u propast sveg onog sto je HR jeste trenutno, i toliko mazohizma, odavno nismo videli....

VL
MO
morituriite
09:12 19.04.2011.

Đurđa, Đurđa! Pa to je svakom već odavno bilo jasno. A vi političari se tek sad sjetili djelovati. Na kojoj planeti stve vi do sada živjeli?! Stvarno beskorisne budale!

VL
AR
ariesrevelator
09:21 19.04.2011.

Đuirđa, Đurđa, kog\' svrbi, taj se češe, je li ? Pa malo jeftinih političkih bodova, jer, kao, uostalom, i ostali RH političari, nemaš ni sposobnosti ni mozga ... Branila bi neobranjivo, umjesto da se prozove i ocrta ono, što je srpski otpad ustanovio kao RS, a što su ova naša smeća prihvatila kao \"politiku u hrvatskom interesu\", cijelo se vrijeme rukovodeći, najprije, uzimanjem vlastitog \"kolača\" (ne za narod, već za sebe), da bi to potom umatali u celofan \"hrvatskih interesa\". Sad se sve to obija o glavu ... A \"pušiona\" potpuna; svakako, kad se za \"nacionalne interese\" bori šljam i sasvim pogrešno determinira, kako metode, tako i ciljeve. Kada se obrana poštenih onemogućava skrivanjem šuftova iza tih, koje braniti treba. Fuj.

VL
MI
Mirel
09:24 19.04.2011.

I ova počela da priča kako je Hrvatska htjela da dijeli BH,Ovi HR političari sami sebe odkrivaju.ja nikad nisam pročitao da su srbi priznali koliko su zla popravili, od nji se samo čita i čuje kako su oni jadni i pošteni, a to vanjskoj politici i godi, a naša đubrad sama sebe i nas kude. Naši nepromišljeno blabetaju, a niko im ne kaže, a Srbi ove sve dokaze vade i svojim advokatima turaju podnos kao dokaze da oni imaju što sami Hrvati sebe dokazuju. Sve ovake političare treba u zatvore, da se nauče pameti, i da paze što govore.

VL
PA
patuljčica..
09:25 19.04.2011.

E moja Adlešička, sad je kasno. Trebalo je spriječiti da Hrvatska radi na komadanju BIH. Hoće li nas osuditi za to ili ćemo se izviući trebalo bi biti nebitno. U stvari obrnuto, trebali bi nastojati da i nas stigne pravedna kazna. Ako smo pravedni prema sebi. Licemjerno je tražiti kaznu za tuđe zločine i istovremeno način kako da se naši zataškaju. Razvijanje takvog mentaliteta dugoročno je štetno za hrvatski narod.

VL
DU
Deleted user
09:29 19.04.2011.

To se događa kad se posao ne napravi kvalitetno. Da su Srbe sprašili preko Drine, umjesto što su stali kod Banja Luke, niti bi bilo problema sa Srbima niti sa Bošnjacima. Europa nas i tako kontinuirano .je....u zdrav mozak, ovako bi mi barem razumjeli zašto, a oni bi imali razlog. Sve bi bilo jasno!. Za 15-20 godina političari bi se promjenili i živjeli bi u dobrosusjedskim odnosima, samo bi mi imali prednost. Ovako kukajmo i dalje. Ove glupe političare iz doba socijalizma i komunizma treba jednostavno maknuti iz politike i javnih tvrtki. Nisam zagovaratelj tite, ali on je barem dobro muljao i sa zapadom i sa istokom i sa nesvrstanima. Što nas ne optuže stranci, to ih oni navedu na tu ideju. Kad neznaju kako zapad funkcionira, neka barem šute. Treba se u tajnosti spremati na moguće napade, a ne unaprijed sebe optuživati. Jednostavno pravilo, odgovaraj samo na ono što te se pita. Što se više opravdavaš, više si kriv i daješ više mogućnosti za druga pitanja!

VL
Avatar @veNLO
@veNLO
09:31 19.04.2011.

Danas se u Mostaru održava Hrvatski narodni Sabor na kojemu se okupljaju svi Hrvati BiH. Okreću se sami sebi i svojim potencijalima, napušteni od Vlade RH, napušteni od \"međunarodne zajednice\", stiješnjeni između RS i muslimana. BiH Hrvati jedini nemaju pravo birati svoje političke predstavnike. Umjesto njih, predstavnike im biraju muslimani. \"Međunarodna zajednica\" je tijekom zadnih 10 godina naučila kako od Hrvata može dobiti što poželi, samo ako ih dobro pritisne, ucijeni. Presudom Gotovini i Markaču su rekli Hrvatskoj što misli o njoj. Presudom BiH skupini generala i dužnosnika će reći što misle o BiH Hrvatima. Za samo mišljenje nas se živo yebe. Ali presude sa sobom nose i posljedice - pravne i političke! Jesmo li spremni upisati u povijest LAŽ o zločinačkoj naravi države?

VL
Avatar @veNLO
@veNLO
09:36 19.04.2011.

Nakon što je \"međunarodna zajednica\" (ovo je izraz za pljačkašku bandu koja glumi gospodu) doslovno RASKOMADALA BiH podijelivši je između Srba s jedne straen i s druge FBiH federacijom naroda (od kojih je jedan narod od 1995-e, što mu ne smeta da bude većina koja bi se \"temeljizirala\" u cijeloj BiH, ustavno), optuživati bilo koga za komadanje BiH je - smiješno! Srbi su prvi put u povijesti državno prešli Drinu.

VL
HO
hotfishlake
09:45 19.04.2011.

nakon hebanja nema kajanja. naravno da ce nas osuditi jer je to i bila politika krivoustog. mozes ti sad okupljat \'tim\' ili zvat supermena, cinjenice se ne mogu pobiti. hrvatska je imala povijesnu priliku da u ratu pokaze da je drukcija od srbocetnika. hrvatska je tu priliku propustila. i dan danas, u miru, vlada mentalitet hajducije. previse kod nas ima ljudi po principu - geni kameni - nidje pameti!

VL
Avatar @veNLO
@veNLO
09:51 19.04.2011.

Imamo svako pravo osjećati se prevareni i poniženi. Jer to jesmo. Tijekom cijelog rata, kao nacija smo pokazali svu svoju plemenitost i civiliziranost u kojoj nam dosad nije dorastao nitko na svijetu ( ovo nije samohvala, nego činjenice). U jeku rata s muslimanima u BiH, zbrinjavali smo stotine tisuća muslimanskih izbjeglica iz BiH! Liječili njihove ranjenike u našim bolnicama, preko hrvatskih luka,cesta smo propuštali pomoć za neprijatelje. Moj prijatelj N. koji živi na hrvatskoj obali, podrijetlom Hercegovac, od svoje obiteljske kuće je napravio kolodvor. Zbrinjavao je bosanske muslimane i preko svojih veza ih slao dalje u Nizozemsku na liječenje. Danas nas osuđuju radi toga!

VL
DO
downunder
09:55 19.04.2011.

Sve bi mogao progutati da ta ista medjunarodna zajednica nije podijelila BiH Daytonom i cetnicima dala Republiku Srpsku. Znaci, nama se sudi za nesto sto smo htjeli napravit a nismo uspjeli da bi na kraju ta ista med. zajednica podjelila Bosnu. Eto to je tragedija a debili to nikako da shvate.

VL
OB
-obrisani-
10:05 19.04.2011.

EU je zavrsila posao...stvorili su imbecilnu mini Yugu... trebali bi,ako ima pravde(a u to cisto sumnjam) i oni na optuzenicku klupu toleriraju genocidnu tvorevinu Republiku Srpsku,stavljaju muslimane u prvi plan u federaciji a nas u RH \'ribaju\'...kojih li farizeja p.s.. ako smo mi zlocinacka organizacija,tjesimo se,nismo jedini,pocinje od Macelja do Londona,od Lisabona do Helsinkija,a vidim,ima tamo jedna ogromna na drugoj strani velike bare,koja je takodjer u tom filmu glumila

VL
OK
okus
10:23 19.04.2011.

Koje komadanje? A trebalo je Banjaluku pa bi se karte iliti taj domino drugacije poslozio.

VL
LR
ljerka ribolina
10:37 19.04.2011.

EUJanez-Haag.....opet kenjaš

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 13 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.