Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

A u nastavku stripa Stazić otkriva Sanaderovu krticu na Pantovčaku

Stazić nije taliban.
 On je obrazovan, iskusan igrač i svjesno je izveo ovu političku bofl predstavu koja urušava granice izborne kampanje između Josipovića i K. Grabar-Kitarović

Komentari 143

DU
Deleted user
08:47 04.01.2015.

Definitivno svim gradjanim RH treba biti jasno da Josipovic nije ugladjeni, mirni , stalozeni, gradjanin svih gradjana RH , mirnoga glasa i umirujucih reakcija......ispod takvog plasta u trenutku jezivog straha od gubitka vlasti i predsjednickih povlastica krije se stvarni Josipovic koji je upravo ono sto Stazic predstavlja......surova i sirova partizanska komesar-odlucnost koja ce sad ovako komunicirati a u slucaju da mu povjiest ponovno pruzi mogucnost odluka i situacija sa kraja 45 postupati kako su i tada postupali ....i to je potpuno jasno! (administratoru molba ako ukine ovu objavu i time ukine moje ustavno pravo na izricanje misljena bez vrijedjanja...jer ovdje nikoga nisam uvrijedio misljenjem, neka mi bar objasnji i definira razloge za mjeru i koji je to tekst ili rijec uvreda ili sto god mi vec nadje) Stazic i njegov lik= Jsipovic ispod maske kojom pljeni naivni puk.

VL
Avatar abakus
abakus
08:42 04.01.2015.

Kod nas bi zapravo izbori trebali biti puno češće, jer se u tom kratkom periodu kampanje izvuče na svjetlo dana toliko toga inače zataškanog i o čemu se šuti, da je se isplati izdržati, iako u svakom normalnom sve ovo može izazvati samo zgražavanje i osjećaj zgađenosti kompletnom političkom scenom kod nas. Ali i medijima, koji nam cijele godine, iz broja u broj, lifraju članke o Severini i kojekakvim drugim bedastoćama umjesto da se bace na istraživanje zbivanja i kriminala u politici i da sve njegove aktere bez milosti raskrinkavaju. To im je posao i da su to radili ne bi Sanader onako dugo mogao izigravati alfu i omegu države, ne bi Mesić odradio ni prvi mandat do kraja a kamo li dobio drugi i ne bi Josipović danas bez imalo srama tražio od građana da ga još jednom izaberu za predsjednika u državi u kojoj se stanje tijekom pet godina njegova prvog mandata u svakom pogledu (gospodarskom, moralnom, demografskom...) srozalo. Mediji su ključni za dobro funkcioniranje demokracije... a naši se mediji bave seksom i najnovijom "viješću" iz stana jedne pevaljke. Sramota.

VL
DU
Deleted user
08:40 04.01.2015.

Zasto Stazicu predbacivati da je za 7 kuna ljetovao na Brijunima (ne samo on), moga je on i za 0 (nula) kuna, ovako je pokazao da ima on morala!!

VL
VA
varazdinac67
09:03 04.01.2015.

Stazic i kompanija mrze hrvatsku

VL
VA
varazdinac67
09:05 04.01.2015.

A dok je stazic sa svojim bratem koristio sluzbeni auto i jos ktome izazvali prometnu u pijanom stanju di je koprivnicka milicija odradila svoj poso nije se smio niko priblizit

VL
CR
crocro
09:00 04.01.2015.

"SDP polako doživljava brodolom, putnici napuštaju kabine i skaču s palube. U moru plutaju slamke a oni se hvataju za slamke ne bi li produžili život i izbjegli agoniju. Možda čak nije dobro skočiti u more i pružiti im ruku spasa, jer ako su pri svijesti a ne znaju plivati, oni će vas zgrabiti i povući za sobom. Jer ako oni tonu žele i vas povući za sobom." Naravno, ja sam samo slikovito opisao sadašnje stanje na političkoj sceni. SDP napada konkurente svim sredstvima "ratovanja" a ponajviše nekovencionalnim. Pogledajte kako samo predsjednik RH napada Kolindu i njezinu slučajnu i jednokratnu uporabu službenog automobila. A kako i koliko se koriste službeni automobili u vladi i uredu predsjednika? Da o zrakoplovima i Vesni Pusić ne trošimo riječi. Sada vidimo kako premijer cinka Đuru Glogoškog, kudi crkvene dostojanstvenike, iako će mu Glogoški dati opis druge strane medalje u ponedjeljak kao i cijeloj Hrvatskoj javnosti a što premijeru neće dobro sjesti kao niti predsjedniku prije TV sučeljavanja. Dakle, oni imaju "životnu" zadaću, boriti se svim sredstvima i ostati na vlasti a to znači pobjediti na predsjedničkim izborima i pobijediti na slijedećim parlamentarnim izborima. Za cijenu se ne pita a borba je već počela i trajati će cijelu godinu. Za to vrijeme dodatno će stagnirati gospodarstvo je se ne mogu boriti na dvije fronte. Ako bi se dogodio poraz predsjednika od strane Kolinde, što je izvjesno, tada bi mogla zavladati potpuna mobilizacija stranačke infrastrukture samo i jednino u cilju očuvanja vlasti. Ali imaju jedan mali problem. Hrvatski narod, koji je u najvećoj većini progledao, probudio se a neki još trljaju oči od uspavanosti, no pripremili su se i naoštrili olovke kako bi na izborima zaokrenuli Hrvatsku u pravom smjeru, građane u nadu i blagostanje a zemlju u Europu. Oni mogu gubiti vrijeme, ali narod više ne smije gubiti vrijeme. Hrvatska se dva desetljeća odmaknula od Domovinskog rata a njezini građani nisu osjetili vidan boljitak svojih obitelji, veću sigurnost radnog mjesta i veću sigurnost za svoje plaće. Hrvatska se ne smije više uspoređivati s BiH, Srbijom, Makedonijom, Albanijom i dr. mi se trebamo uspoređivati s Italijom, Slovenijom, Austrijom, Mađarskom. Hrvatski narod i to najveća njegova većina, želi promjene i donijeti će promjene.

VL
Avatar ulomax
ulomax
08:48 04.01.2015.

stazi-c je olicenje crvenog morala ,ne daj Boze da nas yusifovic sve zacrveni

VL
DU
Deleted user
08:43 04.01.2015.

Gospodine Ivankoviću, satira je dobrodošla našem društvu, njome se pokazuje samouvjerenost i čvrst pravac, to je znak da su Mirko i Slavko poskakali u rovove i da na slipo šicaju! Iskreno, meni je Stazića čak malo i žao, on je je vazda ljut i pogan, može bit poradi onih 7 kn brijunskih i prijevoza naše mornarice, a može bit i stoga jer žene ne lome noge za njim, a za Dragovanom se pokidaše, vrag će ga znat.

VL
PE
peace7
08:56 04.01.2015.

Slazem se da ova kampanja traje duze da se razotkrije clanstvo SDP pa da im se brze sudi a ne kao Sanaderu ova trakavica.

VL
Avatar svibpurga
svibpurga
09:06 04.01.2015.

MareSmojeMatosic - Srećom nisi ukinuti al bi mogo završiti u Hagu,,jer ako se vesnica našla uvrijeđenom tužit će te svom bratu zorančet...u koji će sve poduzeti da zaštiti svoju prelijepu,nearogantnu,nebahatu,najhrvatskiju seju i on će nazvati svog najboljeg prijatelja savu štrpca,,,dalje znaš i sam što će ti se dogoditi (molim boga i prekrižit ću se sa dva prsta da se to ne dogodi) PS.-Zašto taj nenad opančarić ima toliko medijskog prostora,,pa to je veća pij and ura od vladeka

VL
DO
domazl
11:03 04.01.2015.

Šteta za Stazića, sreća za Hrvatsku, da svoj um i ljepotu, dobronamjernost, domoljublje, poštenje, moralnost, trezvenost i ostale neotkrivene vrline, ne koristi za dobrobit svih žitelja Hrvatske. Jer, tada ne bi bilo dovoljno mjesta na Brijunim, manjkalo bi alkoholčeka, ne bi bilo dovoljno državnih auta za lupanje. A i njegova bi sreća bila ugrožena, bio bi izjednačen s narodom, a to onda nije to. Uzalud bi mu bilo bavljenje politikom. Hik!

VL
SA
santos008
09:09 04.01.2015.

Stazicu koliko si dobio ''VIAGRE'' od Sabe,pa te'' preuzelo'' a nemas se gdje'' istresti'' vec ovdje na'' vecarnjem listu'' .Pitaj Dragovana mozda ti on nadje nesto bolje od onog sto sad imas pa se''istresi'' tamo .

VL
DU
Deleted user
09:43 04.01.2015.

ma kakav je lik taj stazić samo kad ga pogledas ko ih horora

VL
DO
domazl
09:39 04.01.2015.

Kojeg li uma, a tek ljepote! Kad stisne oči, alkohol šprica ne sve strane. Bože, pomozi mu, ako već nije kasno!

VL
SC
Seraphim.Cherubim
10:37 04.01.2015.

Taj čovjek nemože ništa o nikome reči dokle god ne opere svoje grijehe.

VL
GU
gustirna
10:00 04.01.2015.

Istaknuti srbin u udbokomunisticko-srpskoj vladi.......punoj ljubitelja antifasistickih i cetnickih koljaca koji im sluze kao paravan za lopovluk i stvaranje nove balkanije....

VL
NE
Neo001
09:56 04.01.2015.

stazić i josipović kao da su jednojačani blizanci. Ima li razlike među tom dvojicom ?

VL
TT
tik tak
10:33 04.01.2015.

Baš mi je drago što Stazić pomaže Josipoviću, samo nastavi Staziću tako smo sigurni da je Josipović izbore izgubio. Josipović uz pomoć ovakvih likova izbore može dobiti jedino ako da uhapsiti Kolindu što me nebi niti začudilo obzirom da im je praksa uhicivanje političkih protivnika a da im se vrati 45-eta bilo bi i likvidacija!!! Dakle Josipovića niti Frankestein nemože spasiti !!!

VL
GU
gustirna
10:25 04.01.2015.

Nije stazic sam odlucio o 7 kuna na titovim bre-junima vec osudjeni kriminalac (komercijalna banka) jusipovic koji mu je pritom stavio na raspolaganje prevoz brodovma hrvatske ratne mornarice......toliko li se je stazic, srpskog porijekla,zauzeo za josipovica da je jako moguce da je stazjc taj koji ucjenjuje odnosno vodi srpsku politiku ucjenjujuci josipovica zlocinima njegovog oca o cemu pisu americki mediji.

VL
GU
gustirna
10:04 04.01.2015.

Americki mediji donose kako srbija neposredno vlada hrvatskom preko josipovica,milanovica..........ucjenjujuci ih dokumenfacijom koju posjeduje beograd o zlocinima njihovih udbokomunistickih otaca.....

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.