Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najviše u javnoj upravi
Povratak na članak

A kažu neki da nema posla: 0,4% više zaposlenih nego prošli mjesec

Statistički podaci o kretanju broja zaposlenih u pravnim osobama pokazuju da je od 19 skupina djelatnosti nacionalne klasifikacije djelatnosti u ožujku broj zaposlenih na mjesečnoj razini pao u 5 djelatnosti

Komentari 3

LA
like_a_boss
15:06 25.04.2018.

Neće više robovi raditi za ništa. Sada su robovi vani, tamo se radi i više ali nije problem, jer se pošteno plati...I nedjelja, i noćne, i blagdani i prekovremeno...Taj luksuz kod nas imaju samo uhljebljeni u državne firme i institucije...Ali tko će im za 5-10 godina zarađivati za plaće i mirovine???

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
17:35 25.04.2018.

Hrvatska kao socijalna država, ne samo da daje socijalne pomoći ugroženima, već i zapošljava svoje nezaposlene u državnim organima i tvrtkama, te tako smanjuje broj nezaposlenih, na jednoj strani i povećava potrošnju, na drugoj strani. Samorazumljivo da se u istima ne mogu zapošljavati neki "uličari", već samo provjereni kadrovi, potomci naših osloboditelja i stranačkih spasitelja. Zlonamjernici ovo nazivaju uhljebljivanjem, a kada bi čak i bili u pravu, neovisna država je dovoljno bogata da se tako nešto može dozvoliti bez problema. Uostalom dok daju banke kredite, u Lijepoj našoj nema zime, za naše vjerodomoljubne Eskime.

VL
IF
Ivan_Frank
20:16 25.04.2018.

Ima posla dok ne prođe turistička sezona, onda opet gužve na burzi i aerodromima. J***š takvo gospodarstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.