Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drnje

75-godišnji vozač usmrtio vozača motocikla

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.08.2018.
u 16:03

U  nesreći je sudjelovao osobni automobil kojim je upravljao 75-godišnji vozač te motocikl

Vozač motocikla smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 14 sati u mjestu Drnje, priopćeno je iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

U  nesreći je sudjelovao osobni automobil marke Toyota koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljao 75-godišnji vozač te motocikl koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljala za sada nepoznata muška osoba, a koja je na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda preminula.

Očevid je u tijeku, a za promet je zatvorena DC 41 u mjestu Drnje te se on preusmjerava obilazno.

Ključne riječi

Komentara 2

GL
glavaticro
16:59 19.08.2018.

A nigdje članka o nesreći sinoć u Dubravi na Klinu ,gdje mi je poginuo susjed,gdje je prije tri tjedna stradala trudna djevojka,gdje je nepregledno raskrizje,gdje se više puta slao zahtjev vijeću gradske četvrti dubrava,sa nekim glupim odgovorima nekog uhljeba kakoko to nije bla bla bla...malo istražite to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije