Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRTNO STRADALI

U 2 nesreće u Primorsko-goranskoj poginuli austrijski motociklist i 86-godišnja vozačica

hitna
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
20.05.2016.
u 21:45

Ranije je danas šest je osoba ozlijeđeno – dvije teže i četiri lakše – u prometnoj nesreći kod Umaga

U dvije prometne nesreće na cestama Primorsko-goranske županije danas su poginule dvije osobe - austrijski motociklist i 86-godišnja vozačica "renaulta 4", izvijestila je PU primorsko-goranska.

62-godišnji austrijski motociklist poginuo je rano popodne u padu na Jadranskoj magistrali između mjesta Povile i Klenovice kod Novog Vinodolskog. 

U drugoj prometnoj nesreći u 16,50 sati, u sudaru dvaju automobila u Vinogradarskoj ulici u gradu Krku poginula je 86-godišnja vozačica automobila "renault 4" .

Ranije je danas šest je osoba ozlijeđeno – dvije teže i četiri lakše – u prometnoj nesreći koja se poslijepodne dogodila u Murinama, nedaleko od Umaga, izvijestila je večeras istarska policija. 

Po dosad prikupljenim informacijama, u nesreći je sudjelovao osobni automobil VW polo u kojem su ozlijeđeni vozač i četvero putnika te kombi renault kangoo u kojem je ozlijeđen vozač. 

U nesreći su dvije osobe teže ozlijeđene i četiri lakše. Troje ozlijeđenih prevezeno je u pulsku bolnicu, a troje u riječki KBC.  Nakon očevida, koji obavlja umaška prometna policija, bit će poznat uzrok nesreće.

>> Vozač (27) poginuo nakon što je vozilo sletio u kanal i udario u betonski most

>> Dva tjedna nakon Natalije Kolbas preminuo i njezin zaručnik

Komentara 2

AZ
AzrielTM
22:35 20.05.2016.

Nije tocno da je 86-godisnjakinja nego je 86-godisnjak. Prije prepisivanja prethodno objavljenih tekstova barem se potrudite da provjerite istinitost navoda .....

CE
cenzura
14:46 23.05.2016.

Mene zanima tko je 86-godišnjaku (muško ili žensko svejedno) produžio vozaču dozvolu??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije