Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Dva tjedna nakon Natalije Kolbas preminuo i njezin zaručnik

Hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.05.2016.
u 10:19

Nesreća se dogodila kada je na automobil zaručnika, mjesec dana uoči vjenčanja, naletio kamion koji je prešao u suprotni trak

Od posljedica prometne nesreće koja se dogodila 1. svibnja u Ružićima kod Gruda, a u kojoj je poginula Natalija Kolbas (36), nakon dva tjedna je mostarskoj bolnici preminuo i njezin zaručnik Robert Lončar (39) iz Imotskog, pišu 24 sata.

Nesreća se dogodila kada je na automobil zaručnika, mjesec dana uoči vjenčanja, naletio kamion koji je prešao u suprotni trak. Kamionom je upravljao 79-godišnji Talijan koji je u Međugorje dopremao humanitarnu pomoć, a nakon pritvaranja i ispitivanja pušten je da se brani sa slobode, uz mjere oduzimanja putovnice i zabrane napuštanja BiH.

>> U prometnoj nesreći poginula 93-godišnjakinja

>> Rumunjka vozila autocestom u suprotnom smjeru pa izazvala nesreću

Komentara 2

Avatar damat
damat
12:07 16.05.2016.

iskrena sućut obiteljima. s poštovanjem prema njima, znajući da je svaki komentar u ovoj situaciji bespotreban, moram nešto napisati. ja jednostavno ne mogu vjerovati da kamion s humanitarnom pomoći je vozio 79-godišnji starac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije