Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra odluka o stečaju
Povratak na članak

3. maj nije odblokiran, Komadina od Horvata traži novac za minimalni dio plaća

Rješenje za dva škvera – 3. maj i Uljanik – moglo bi se, prema nekim najavama, naći do kraja tjedna

Komentari 9

ST
stefj
23:17 25.02.2019.

SDP je dao 3. maj Uljaniku. Sada, kada ga je Uljanik uništio, traže opet novac od građana. A do sada su si lijepo izvlačili lovu... Bankrot 3. maja je jedini izlaz, bankrotom bi se 3. maj mogao izdvojiti iz Uljanika i možda, samo možda, naći nekog investitora koji bi bio spreman preuzeti brodogradilište ako se otpišu dugovi... Država u tome treba gledati kako će najmanje izgubiti, bacanje 10,5 milijardi našeg novca u tu rupu bez dna je suludo...

VL
DU
Deleted user
21:58 25.02.2019.

komadina trazi.....di je krmak obersnel pa iredenta miletic i ostali vrli politicari...

VL
GE
generacija57
06:37 26.02.2019.

Dajte već jedanput prekinute tu agoniju.

VL
MI
Mimizo
07:26 26.02.2019.

za sve je kriva dugogodišnja vlast u rijeci sdp a u puli ids oni su uništili brodogradnju i opljačkali a sada traže da država odnosno svi porezni obveznici spašavaju pokradeno može ali kada oni koji su odgovorni završe u zatvoru

VL
MA
marijaqwer
07:48 26.02.2019.

Očito je da brodogradnja nije sposobna zaraditi svoje plaće. Već 50 godina drugi im daju za plaće. Vrijeme je za zatvaranje te rupe bez dna.

VL
JA
Jahutockakom
21:02 08.03.2019.

Pocelo je to puno prije zadnjih 5 godina, jos kad je Jakovcic otvoreno rekao u jednom davnom intervjuu kako zeli maknuti Uljanik iz Pule..jos tada je zacrtana sudbina brodogradnje u Istri.. To sto su pokradene milijarde iz Uljanika od strane uprave i lokalnih mocnika je opet drugi par rukava.. U svakom slucaju, firma je unistena,ljudi rastjerani,pare pokradene i nitko nije kriv,a dorh ocito ne smije preko Ucke da privede odgovorne jer ovo je lopovluk mozda i jedan od najvecih od kad je RH a nitko nece zavrsiti u zatvoru..

VL
PV
prcko.vitamincic
09:48 26.02.2019.

Stečaj je jedino rješenje da se ta agonija konačno završi. Radnici su davno trebali uzeti govnjive motike i pravac Markov Trg.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.