Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled u budućnost
Povratak na članak

2068. sraz čovjeka i umjetne inteligencije - Slaven Letica

Multimedijski projekt Večernjeg lista, vodećih dnevnih novina, otvara raspravu o budućnosti. Vrhunski znanstvenici otkrivaju kako će svijet i Hrvatska izgledati za 50 godina

Komentari 3

AA
AAAAAA
08:41 09.10.2018.

ako ova i slične "vlade" nastave iseljavati Hrvate dosadašnjim tempom Hrvata više nebu bilo, pa je za nas irelevantno kak bu svijet izgledal za 50 let!

VL
TE
Teuta
14:22 09.10.2018.

Pa ne znan, u moje vrime nije bilo nikakve "dogme o dozivotnom braku". A usklicnici su se koristili kao znakovi "upozorenja, iznenadjenja ili odusevljenja" na kraju rijeci ili recenice.

VL
IM
Immanuell
12:41 17.10.2018.

Ove projekcije UN - a ne štimaju....... Nas je sad 7,4 milijarde, 2068. može nas samo biti 2 ili 3 milijarde više.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.