Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže svoja prava
Povratak na članak

200 radnika RIZ–Odašiljača: Ne želimo sudbinu Kamenskog

Sprema nam se četvrta pljačka i mi jasno poručujemo da ne želimo sudbinu Kamenskog. Nije nam omogućeno radničko dioničarstvo koje je pojam za porast produktivnosti, poručuju radnici.

Komentari 7

KG
kralj_guštera
15:24 29.05.2012.

javite se radomiru on će znat što s vama

VL
Avatar Bjeda
Bjeda
15:59 29.05.2012.

Svejedno je tko je na vlasti....sustavno se s razlogom uništavala svaka tvornica svaki pogon što zbog vlastitih interesa ,a što zbog stranaca kojima je potrebno roblje. Danas je kasno za bilo što....ovo su samo posljednji hroptaji umirućih radnika .

VL
CH
chemica
16:39 29.05.2012.

Radničko diničarstvo je bilo provedeno u Dukatu i Jadrankamenu. Dionice radnicima! Jedna je firma propala, druga nije. U oba slučaja su radnici rasprodali svoje dionice pa mi je uistinu nejasno što je tu dobroga? O kakvom to "porastu produktivnosti" lik govori kada u Hrvatskoj danas imamo JEDNOZNAMENKAST broj uspjelih primjera radničkog dioničarstva. Evo, ja znam za "čak" DVA! Dozvoljavam da ih ima maksimalno PET.

VL
KR
krka
17:50 29.05.2012.

Drpić Gazimir ima rješenje za Vas; kupiti će Vas Coning grofice Marice Čačić i izdresirati da kroz 3 mjeseca više ni za plaću nećete pitati. Naime danas, 2012 oni koji rade moraju biti za to sretni, a pitati za plaću je bezobrazluk. Doprinose ionak ne uplaćuje pola \'\'poduzetnika\'\' u državi. To najbolje znaju oni koji idu u mirovinu; poziva ih HZMO da \'\'potraže\'\' podatke po poduzećima.

VL
Avatar Burviles
Burviles
21:22 29.05.2012.

radnici RIZ-a su napravili največu grešku što nisu kad im je na račun sjelo 17 miliona dolara jednostavno istjerali sve one koji su radili protiv njih u tvrtki jer ti isti su i danas na lijepim radnim mjestima i rade protiv tvrtke i za bivšeg večinskog vlasnika.

VL
Avatar Burviles
Burviles
22:23 29.05.2012.

esop je proveden i u krašu i pokazao se odlično

VL
CH
chemica
23:35 29.05.2012.

Kraš, AD plastik...Ima li još koji primjer? Od nekoliko tisuća privatiziranih firmi, \"čak\" u dvije su radnici uspjeli zadržati udio i profitirati. Nema više Juge, nema više Ante Markovića. Njofrinih 200 odabranih obitelji je više nego uspješno izvršilo povijesnu misiju uništenja hrvatske privrede.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.