Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odslužili kaznu

13 pripadnika Torcide pušteno iz zatvora u Srbiji i deportirano u Hrvatsku

Torcida
Luka Stanzl/PIXSELL
18.08.2018.
u 15:33

Pripadnici Torcide su osuđeni u skraćenom postupku za prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru „nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi

Navijači Hajduka, njih 13, danas su pušteni iz srbijanskog zatvora u Padinskoj skeli.

Oni su prethodno odslužili kaznu zatvora od 15 dana radi nereda kojega su napravili na benzinskoj pumpi kod Vrčina početkom kolovoza na povratku iz Bugarske gdje je Hajduk igrao utakmicu kvalifikacija za Ligu Europe.

Prema navodima Tanjuga oni su odmah nakon što su otpušteni iz zatvora deportirani u Hrvatsku s obzirom na to da im je i presudom prekršajnog suda izrečena i mjera udaljenja stranaca s teritorije Republike Srbije od godinu dana.

Pripadnici Torcide su osuđeni u skraćenom postupku za prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru „nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi". S obzirom na to da žalba ne odlaže izvršenje odmah po izricanju presude suda svih 13 navijača je upućeno na izdržavanje kazne zatvora u Padinskoj skeli.

>> Pogledajte video - Koliko vrijede vozačke dozvole

 

Ključne riječi

Komentara 24

BF
bf2
19:21 18.08.2018.

13 divljaka koji se nazivaju navijačima...

Avatar Mi sami
Mi sami
19:26 18.08.2018.

Ovi neće.moći sjediti neko vrijeme

MA
marsovac
21:37 18.08.2018.

nadam se da su ih dobro prije odlaska istukli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije