Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGLICE
Povratak na članak

1200 eura za dobrovoljan povratak u zemlju porijekla

Program 'StarthilfePlus' namijenjen je onim izbjeglicama tj. tražiteljima azila koji imaju 'male ili nikakve' izglede za stjecanje dugotrajne boravišne dozvole u Njemačkoj

Komentari 1

5S
505.scrtom
12:42 05.07.2018.

Dragi Njemci promjenite hitno i jednostavno zakon o Azilu i Aziljanti će znati da nemaju što tražiti u vašoj zemlji jer oni znaju zašto se isplati doći jer po vašem zakonu svako ima pravo prvo doći,pa kada je već tu i našmeka radodajke,teško da ćeš ga vratit.Ovako ispadate smiješni da im čak morate platiti da se opet vrate.Hahaha "Starthilfe plus"pa to zvuči kao neki ugovor sa mobilnim operaterom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.