Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 godina zatvora
Povratak na članak

11 godina zatvora za ubojstvo prijateljice i krađu zlata s leša

- Ničega se ne sjećam. Nisam bio svjestan da sam je ubo, ali sam jedini bio tamo i nitko drugi to nije mogao učiniti – kazao je Mihić u obrani.

Komentari 2

AN
Andreeejjj
01:33 29.04.2010.

Smeće je dobilo samo 11 godina? Ubojstvo i kradja, planirano ubojstvo! Koje smijesne kazne mi imamo u Hrvatskoj? U Ameriki bi dobio doživotnu...cak i smrtnu! Pfuuuujjjj...i takvo naše pravosudje!!!

VL
MO
mozel
20:13 17.05.2010.

Sjetit ce se za 11 godina.Najbolje je reci da se ne sjeca i da nezna kako se je sve dogodilo kao da ce mu neko povjerovati.Malo je 11 godina trebalo je kada se nesjeca barem 22 godine .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.