Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
narodni heroj

10.000 Libijaca pokopalo mladića koji je uhvatio Gadafija

omran ben sarif, misrata, pogreb
Reutars/PIXSELL
26.09.2012.
u 19:03

Libijska vlast proglasila ga je narodnim herojem i junakom kada je s ostalim pobunjenicima u listopadu prošle godine kraj rodnog Sirta pronašao Gadafija koji se tada skrivao u odvodnoj cijevi

Više od 10.000 ljudi došlo je danas u Misratu na pokop mladića Omrana Ben Šabana (22) koji je pronašao bivšeg libijskog vođu Moamara Gadafija.

Šarif je preminuo jučer u Parizu, a BBC piše da je u Francusku s teškim ozljedama otpremljen prošlog tjedna na liječenje nakon što su ga u srpnju u Bali Walidu otele i punih 50 dana mučile pristaše bivšeg vođe.

Libijska vlast proglasila ga je narodnim herojem i junakom kada je s ostalim pobunjenicima u listopadu prošle godine kraj rodnog Sirta pronašao Gadafija koji se tada skrivao u odvodnoj cijevi.

Žalosni Libijci ispratili su ga molitvom na gradskom stadionu, a vlasti su objavile kako će učiniti sve da pronađu otmičare te ih primjereno kazne.

>>Gadafi ubijen u rodnom Sirtu! Nakon osam mjeseci konačno mir

Komentara 30

BO
bolesnodrustvo
22:31 26.09.2012.

Naravoučenje, kad naneseš drugima patnju ne očekuj ništa dobro.

Avatar comandante
comandante
22:44 26.09.2012.

Jos cete plakati za Gadafijem, americki uvlakaci!!!!

MP
mparac3
22:29 26.09.2012.

Neka mu je vjecna toplina pakla.... Zlocinac i supak, a ne "Narodni heroj". Istinskog Heroja su ubili (i velikog prijatelja Hrvatske), smradovi su ostali, i dograbili se vlasti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije