Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Damask
Povratak na članak

U BiH uhićeno 11 vehabija, Bosnom slobodno šeta tri tisuće džihadista

Terorizam 
- Akcija izvedena na području Sarajeva, Zenice, Kaknja, Maglaja i Živinica

Komentari 4

PA
pacoje
19:11 13.11.2014.

sta su to vehabije,ja koliko znam amerika ima najbolje odnose sa liderima drzava gdje zivce "vehabijci" ako moze se tako reci..sada su na redu oni, poslje selafici, a onda neki fici drugi...evo naprimjer pripadnicima apostol-icima kuca ce policija, pa onda onda luka-soicima .itd..znaci newma vise policija da juri teroriste, sada juri ...fice.. ice takoreci febavice i apostolice ..a sta su uradili nije vazno,vazno je "drzte lopova"

VL
IC
ice12
20:02 13.11.2014.

Pa svi bosnjaci su vehabije

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:19 14.11.2014.

Bilal Bosnić je u džamiji u Cremoni propovijedao i huškao vjernike u sveti rat, širio mržnju i trgovao ljudima..što je dovelo do toga da sada policajci moraju kontrolirati što se događa u tim džamijama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.