Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nabava
Povratak na članak

10 medicinskih ustanova nabavljat će opremu za cijelu zemlju

Danas bolnice zasebno nabavljaju potrebnu robu, a razlike u cijenama istih proizvoda ogromne su, pri čemu su dobavljači na čistom dobitku, a ceh plaća zdravstveni sustav, odnosno država i pacijenti – poručili su iz Ministarstva zdravlja

Komentari 6

MO
modovisisajteMaraschino
13:17 24.06.2012.

nije problem u broju dobavljaca vec u nacinima nabave bez natjecaja.... ovako ce samo posao dobiti "podobni" dobavljaci koji ce se na taj nacin rijesiti konkurencije

VL
IM
immortella
17:48 24.06.2012.

joj gle ovog ministra, kako je štedljiv, gotovo da čovjeka duša zaboli od ganuća nad tolikom štedljivošću....samo kad se ne bi čovjek sjetio da je prvi potez koji je taj lik napravio, kad mu se fotelja još nije bila ni zagrijala, promijenio slovo u nazivu ministarstva iz "ministarstvo zdravstva" u "ministarstvo zdravlja", a zbog toga nabio troškove poreznim obveznicima za promjenu svih natpisnih ploča (na tisuće ploča) po hrvatskoj, na kojima je pisalo zdravstvo, umjesto zdravlje, pa pobacao sve memorandume i tiskanice na kojima je pisalo zdravstvo, umjesto zdravlje, pa pobacao sve pečate na kojima je pisalo zdravstvo umjesto zdravlje, pa pisao nova rješenja svim državnim službenicima i nove pečate u radne knjižice u kojima je pisalo zdravstvo u zdravlje....ne reče ministar koliko je love utrajbao na nove nazive ministarstva koje ionako ničemu ne služi, jer još malo pa neće bit lijekova, pitajte onu rukometašicu što je nastradala i nema za nju operacije u lovranu, kakve je bilo za vrijeme kosorice dok se zvalo ministarstvo zdravstva.

VL
IM
immortella
17:50 24.06.2012.

p.s. a vidim da prepametni novinarčići nikad nisu ni postavili pitanje koliko je koštala državni proračun promjena samo tog naziva iz ministarstvo zdravstva u ministarstvo zdravlja, kad već nisu dovoljno inteligentni da istraže koliko koštaju nova ministarstva koja su ustrojena nakon izbora i nove državne upravne organizacije. neuki novinari!

VL
IM
immortella
17:51 24.06.2012.

pardon, urednici, koji novinarčiće šalju na zadatke!

VL
DU
Deleted user
20:34 24.06.2012.

Ne znam tko ce odgovarati i objasnjavati pacijentima kakvu kvalitetu materijala ce dobijati. Sigurno ne Ministarstvo vec lijecnici, zna se tko ce pacijentima biti kriv. A na internetu se danas svatko o svemu moze informirati.

VL
DU
Deleted user
20:40 24.06.2012.

KBC Split postaje sinonim za prehranu, a KBC Osijek za postu. Ha, ha,ha,ha, jadni pacijenti. Uzivati ce u mediteranskoj prehrani i slavonskim postanskim posiljkama. Eto nam zdravlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.