Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.11.2011. u 12:00

Osječka tvrtka Karolina s donacijom od 50 tisuća kuna drugi je najveći donator SDP-a, a bussines.hr podsjeća da je vlasnik Karoline upravo - Vidoševićev Kraš.

Robert Ježić, bivši vlasnik Novog lista, prema privremenim izvještajima stranaka, nije se uključio u financiranje predizbornih kampanja. Na predsjedničkim izborima Ježić je lukavo financirao i Josipovića i Hebranga i Vidoševića. Da SDP ne ostane bez atraktivnih donatora, sada se pobrinuo bivši ljuti suparnik – Nadan Vidošević. Naime, osječka tvrtka Karolina s donacijom od 50 tisuća kuna drugi je najveći donator ove stranke, a bussines.hr podsjeća da je vlasnik Karoline upravo - Vidoševićev Kraš.

Olimpijski pobjednik j
edva prehranjuje obitelj

Nikolaj Pešalov, olimpijski pobjednik u dizanju utega, žali se da ne može prehraniti obitelj, a “visi” mu i gradski stan u Splitu. Eh, da je bar lijevi bek u Hajduku, sve bi se riješilo u pet minuta.

Vrhovnikove žrtve sa svih strana svijeta

Damir Vrhovnik, nekadašnji SDP-ov tajkun, ponovo se izborio za svoj prostor u novinama, ali ne zbog gubitaka brodogradilišta Viktor Lenac već zbog donacije svojih lovačkih trofeja muzeju u Brodu na Kupi. Donacija procijenjena na 791.750 kuna uključuje Vrhovnikove lovačke trofeje iz cijele Europe, Sjeverne Amerike, Azije, ali i Južne Afrike, Namibije, Zimbabvea, Zambije i Botsvane. Dug je popis nevinih žrtava Vrhovnikovog hobija.

Loša vijest za Keruma – nema 
više Maybacha

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, uporno nas uvjerava da živimo dobro i pita se gdje samo nalazimo “te likove”, pri čemu misli na ekonomske stručnjake, koji daju pesimistična mišljenja. U Kerumovom svijetu idilu kvari samo tužna vijest iz Njemačke. Njegova omiljena super luksuzna limuzina, Maybach, prestaje se proizvoditi jer kriza pogađa i svjetske bogataše. Lani je u cijelom svijetu prodano tek 63 Maybacha, a preklani 66 pa su vlasnici, Daimler AG, odlučili obustaviti daljnju proizvodnju i prodaju. Kerum inače nije jedini vlasnik Maybacha na listi HDZ-a, ima ga i bogati seljak Stjepan Pavlak. Ma kakva kriza.

Komentara 21

SM
Strina Mara
12:48 29.11.2011.

Zašto je Draganu Primorcu, članu i ministru HDZ Vlade, predsjedničku izbornu kampanju vodio SDP - ovac Gabrić ...... ne bih ni ja dalje ....

Avatar MK
MK
13:30 29.11.2011.

...Nadan Vidosevic (...Mesicev ljubimac!) godinama u HGK-u provodi politiku \"sa starim proizvodima - na stata trzista\"! ...Samo je problem u tome da nauk gospodarski rast definira ovako \"sa novim proizvodima na nova trzista\"! ...Ko nam to godinama vodi HGK?

VE
velikazmija
12:12 29.11.2011.

što mislite zašto je ovaj išao na presjedničke izbore ----nebi dalje -------------------

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?