Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova patrola

Video zapisi novinara turističke patrole

tuc-9.jpg
import
25.08.2008.
u 13:14

Opatija

Iako mladi u potrazi za noćnim životom većinom odlaze u obližnju Rijeku, a oni još "poletni" stranci u brojna kasina, nekoliko kafića i disko čine prilično dobru partijanersku atmosferu u Opatiji. Dupkom su puni jer uz najbolje ljetne hitove, dobro uvježbane plesne korake i "po zadnjem modnom kriku" bez imalo skrivanja traže se već dobro znane ljetne ljubavi.

Cijeli članak o Opatiji ovdje.

Umag

U vrijeme trajanja ATP turnira, Umag je bio centar hrvatskog turizma. Oko teniskih terena u naselju Stella Maris živnuli su postojeći kafići, pridružili im se “punktovi” poznatih zagrebačkih barova, zabljesnula svjetla Casina, a tisuće turista ove ili one kupovne moći bili su kao jedno.

Cijeli članak o Umagu ovdje.

Tučepi

Kokteli i plesačice
Najviše je restorana i konoba oko lučice u središtu mjesta. I Lungo mare, koji se proteže uz cijelu plažu, može se njima pohvaliti. Poznati su restorani i  u tučepskim zaselcima, na padinama Biokova, u kojima su spomenici kulture. Noćni život svodi se na zabavu u  klubu Michiganu, koji jedini radi poslije ponoći. Tamo će vam koktel pripremiti Jure Vojković,  jedan od najboljih barmena u Hrvatskoj, dok atmosferu podižu atraktivne plesačice.

Cijeli članak o Tučepima ovdje.

Poreč

U dvadesetak porečkih hotela nedostatak prirode ispravljen je bogatom ponudom bazena i besplatnih događanja za djecu i odrasle, a glumačke radionice, nogomet i odbojka na pijesku te plesnjaci do ponoći samo su neki od njih.

Cijeli članak o Poreču ovdje.

Omiš - Cetina

Kad se sredinom 90-tih godina turistima stidljivo počelo nuditi spuštanje kanjonom Cetine u gumenom čamcu, mnogi su Omišani bili sumnjičavi. No, ubrzo su uvidjeli da ljepotu rijeke koja se u njihovu gradu ulijeva u more treba iskoristiti i danas u nekad poznatu gusarskom gradu postoji 30-ak tvrtki koje nude rafting.

Cijeli članak o Omišu i Cetini ovdje.

Želite prijaviti greške?