Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.05.2010. u 12:00

Željko Klaus je u travnju kao predsjednik sindikata u kutinskoj Petrokemiji izjavio za HRT da nema pravnoga obrazloženja za smjenu direktora Mesarića jer je isplatio uskrsnicu

Kutinska vjetrulja
A što je Mesarić bio dužan prema kolektivnom ugovoru. Isti taj Klaus, ali sada kao predsjednik Nadzornog odbora Petrokemije, ovog je tjedna glatko, na zahtjev Vlade, smijenio direktora Mesarića zbog – isplate uskrsnice! Klaus je upravo odigrao svoju ulogu života, a tek treba vidjeti koju će nagradu primiti za ovu impresivnu izvedbu.

Svećenički hip-hop: Sudac ne smije propovijedati, pa počinje repati
Zlatko Sudac trebao bi nastupiti kao poseban gost na hip-hop spektaklu u Zagrebu i odrepati pjesmu koju je napisao reper Stole. Biskup mu je zabranio propovijedanje, ali repanje je dopušteno.

Skupo prepisivanje: Polančecov odvjetnik spreman za znanstvenu karijeru
Petar Miletić, vukovarski odvjetnik, našao se pod istragom USKOK-a zbog sumnje da je tobožnju studiju o konvalidaciji Damiru Polančecu naplatio petsto tisuća kuna. Novinari su izračunali da je svako slovo “studije” na šesnaest stranica naplatio osam kuna, kao i da je središnji dio prepisao. Ako mu je odvjetnička karijera upitna, neka Miletić pokuša sa znanstvenom. Prepisivanje mu vrlo dobro ide, pa bi mogao brzo i do doktorata.

Turistička promidžba: Spot sa stražnjicom ipak se još vrti u čak 54 zemlje
Niko Bulić pohvalio se sredinom travnja da je na zahtjev premijerke Jadranke Kosor iz reklamnog spota “Recept za dobar odmor” izbacio navodno uvredljivi dio koji prikazuje stražnjicu manekenke Jelene Glišić.

Reklama je redizajnirana i sada se prikazuje u ćudorednoj varijanti bez lijepe kupačice, ali samo u hrvatskoj verziji. Kako piše Slobodna, stari spot s pripadajućom guzom i dalje se vrti na Eurosportu. Čini se da nikome od gledatelja Eurosporta, koji se emitira u 54 zemlje na dvadeset jezika, integralni spot nije zasmetao, a pitanje je i jesu li Bulićevi montažeri uopće poslali novu verziju spota u svijet.

Komentara 3

LI
lipa75
23:47 07.05.2010.

Krajnje je vrijeme da se \"biznisom\" počnu baviti \"biznismeni\". Baš me zanima o čemu bi na sastanku raspravljali Klaus i npr. Tedeski. Neka Klaus brani Petrokemiju na način da postane tržišno orijentirana kompanija. Na državnim jaslama je lako voditi socijalnu politiku.

VO
Vorosmart
22:48 07.05.2010.

Zar nije to isti Klaus koji je bio na čelu \'Stožera za zaštitu Petrokemije\'Više se ne sjećam od koga ili čega,ali me neodoljivo podsjeća na Pavkovića iz Podravke ili recimo onu Hruškaricu. Kao fol neki borci za ideale,radnička prava,državu,Boga,a ustvari potrkarala koja rade zadaću,Za kutiju trulih banana.

DO
doktorica
08:17 08.05.2010.

Skupo prepisivanje: Polančecov odvjetnik spreman za znanstvenu karijeru- ovakove \"znanstvenike\" treba početi izvoziti (autohtoni hrvatski proizvod)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?