Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FEŠTA Na spektakularnom dočeku Maciniću i stanarima Big Brothera u Pazinu:

Uvijek ću ostati isti Alen!

big-uvijek-txt.jpg
import
29.12.2004.
u 18:33

PAZIN - Spektakularni doček koji je preksinoć u Pazinu priređen Alenu Maciniću i njegovim BB sustanarima sigurno će se još dugo prepričavati. Više od tisuću ljudi svih generacija okupilo se u pazinskoj boćarskoj dvorani gdje je Alenu priređen program dobrodošlice, mnogi su bigbrotherovce čekali ispred dvorane, a pune su bile i okolne ulice.

Iako se njihov dolazak očekivao oko 20 sati, u Pazin su stigli dva sata kasnije. Alena su najprije ispred Boćališta dočekali njegovi roditelji, sestra i najbliži prijatelji a potom se zajedno sa svojim sustanarkama Anom i Vlatkom uz opće oduševljenje uputio prema obližnjem restoranu "Pod lipom" gdje su ih već čekali Ozren i Krešo, ali i brojni obožavatelji. Iz Zagreba je potom stigao i drugi automobil u kojem su bili Marina, Filip, Egle i Zdravko, te su se praćeni euforijom publike pojavili na pozornici boćarske dvorane.

Prvi su ondje s transparentom na kojem je pisalo "Zvijezda je rođena" stigli Alenovi navijači, te Puljanka Marina Bajlo koja je, kao Alenova najbolja prijateljica iz kuće, u Pazinu dočekana s posebnim simpatijama. Uz skandiranje i povike oduševljenja potom su pozdravljeni Filip, Zdravko, Ana, Egle, Vlatka, Krešo, Ozren i, nakraju, emocijama preplavljen Alen.

- Isuse ljudi, pa niste normalni, ovo je samo Alen - uzbuđeno je svoje sugrađane i ostale obožavatelje s pozornice pozdravio Macinić, zahvaljujući na dočeku i prenoseći pozdrave ostalih stanara koji zbog obveza nisu uspjeli doći u Pazin. Svima je poručio da mu se kad ga sretnu slobodno obrate, jer on je "samo njihov Alen koji će uvijek ostati isti".

Uz skandiranje stanari su potom zajedno otpjevali pjesmu iz svog božićnog spota i podijelili autograme. Uz nastup Gustafa fešta se u pazinskom Boćalištu nastavila do jutarnjih sati, a bigbrotherovci su se s obožavateljima i prijateljima nastavili družiti u Alenovu kafiću. Cijeli je doček organizirao i uz pomoć sponzora financirao Alenov otac Nikola Macinić koji kaže da je od njegova odlaska u kuću potrošio 70-ak tisuća kuna.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije